PKK Haber Yolladı: Partisinden İstifa Etmezse Ölecek - Son Dakika
Güncel

PKK Haber Yolladı: Partisinden İstifa Etmezse Ölecek

PKK Haber Yolladı: Partisinden İstifa Etmezse Ölecek

Van'ın Saray ilçesinde belediye encümenliğine seçilen vatandaşa haber gönderen PKK üyeleri, istifa etmezse öldürüleceğini söyledi.

27.04.2014 13:19  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Saray ilçesinde belediye encümenliğine seçilen vatandaşa haber gönderen örgüt üyeleri, partisinden ve encümenlikten istifa etmezse kaçırılıp ‘ölümle cezalandırılacağını' söyledi.

Genelkurmay Başkanlığı, Saray'da belediye encümenine seçilen şahsa ölüm tehdidiyle ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

ÇOCUKLARIYLA SÖZLÜ TEHDİT: BU SON UYARI!

“Van/ Saray Örenburç Köyünde ikamet etmekte olan ve Saray Belediye Encümeni olan bir şahıs 25 Nisan 2014 tarihinde saat 13.00'te, Çaybağı Jandarma Karakol Komutanlığı'na müracaat ederek; 15 Nisan 2014 tarihinde saat 21.00'de, amcasının oğlunun evde bulunmadığı sırada, evine üç bölücü terör örgütü mensubunun silahlı olarak geldiğini, evde bulunan çocuklarına, babaları tarafından bir şahsa iletilmek üzere sözlü olarak tehdit yolladığını, “kendisinin hem üyesi olduğu siyasi partiden hem de belediye encümenliğinden istifa etmesini, bu son uyarıları olduğunu, aksi halde kaçırıp yargılayacaklarını ve ölümle cezalandıracaklarını” söyleyip ölümle tehdit edildiğini beyan etmiştir. Saray Cumhuriyet Savcılığı'nca adli tahkikata başlanmıştır.”

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel PKK Haber Yolladı: Partisinden İstifa Etmezse Ölecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • MR BORA: Ben bir kurt olarak daha oncede belirtmistim....Kurtlerden devlet olmaz hata kutrler kendi kendini yonetecek bir irk degil......iki uç veya daha fazla eli spo tutan oburune hakaret eder.....Benim eli sopa tutacak deli kanli kardeslerim olmadigi için ben koyumu tek ettim...Simdi kafam çok rahat etrafimda hiç kurt yok....PKK ayni zihniyettir her seyi zorla çozmeye çalisan bir toplumda gelisme olmaz.... Ancak kendini bitirir.... 49 10 Yanıtla avzel zara: sen kürt değilsin zaten...etrafında hiç kürt yok ve kafan rahat çünkü kafanın içinde bişey yok.. 0 0
  • Vanlı: Bunun gibi binlerce vaka var van ın köylerinde. Bu abimiz cesur çıkmış ellerinden öpüyorum keşke herkes sizin gibi olabilse. Van'ı bu sayede kazandılar. 52 5 Yanıtla vhyi vap: Gardaş, sen ne zaman gidisen vandan.çünki öz vanlı herkes artık vandan kaçıyorda.ha gaçmayi yanlış anlamayin.korkudan değil.zira bunlar öz vatanında parya ve öksüz kaldı.işgalci,gidici göriler kürtler garibim vanlilari.vanlida bundan bığdi.çünki buralarda çocuğlarına bir gelecağ kalmadiğini bili.neylesin garibim.heleki Tayip ağa bunlara ele yüz verdiki yapacağ bişi kalmadi. 0 0 Vanlı: valla gardaş ele aynı dediğin gibi ama heç bi yere gidemiyem annem hastadır birazda. bugün rahmetli babamın türk bayrağı rozetini taktım öldürecek gibi bakilar.. valla bele giderse kalkıp vuracağız bunlarla birbirimize.. sonumuz ne olur heç bilmiyem. sen gideceksen ? 0 0
  • mami: kürdistan kürtlerindir dört parçadır ,bilipte işine gelmeyenlerde bunu yakında anlayacaklar. kimse sanmasınki yok hak veriliyormuşta bilmem ne boş laflar bunlar kürtlerin yaşadığı dört bölgeye kürdistan denir. barış diyen kardeş diyen aynı ümmet aynı peygamberin şefaatine sığınacak bu insanlar artık misafir olarak geldiği ama başka yeri kalmayınca bu topraklara çöreklenme amacıyla inkar imha politikasını yıllarca gaddarca köyleri yakarak insanları öldürerek bitiremediler asıl şimdi din kardeşiyiz diyenlerin ne kadar samimi olduklarını anlayacağız herkes kendini bir diğerinin yerine koyabilseydi zaten bu kirli savaş sürmezdi.... 6 45 Yanıtla VATAN: YAKINDA O TOPRAKLARDA KALMICAK ELİNİZDE ONU İSTİYOSUNUZ SANIRIM SANA TEK BİŞEY SÖYLÜYORUM N E M U T L U TÜRKÜM D İ Y E N E 0 0
  • KARA MURAT: PKK YI TAM ANLAMIYLA BİTİRMEK LAZIM. BAŞBAKAN TAYİP ERDOĞANA SÖYLÜYORUM. SINIRA KOMPLE YÜKSEK DUVAR ÖRECEN BAŞINADA ROBOT NÖBETÇİ KOYACAKSIN KUŞ UÇURMAYACAK GÖRDÜĞÜ HERŞEYE ATEŞ EDECEK. PKK NIN TÜM TİCARİ KAYNAKLARINI YOK EDECEKSİN. BİR GECEDE TÜM ÜST YÖNETEİCİLERİN İMHA EDECEN, APOYUDA ASACAKSIN. ELİNDE SİLAH MOLOTOF KOKTEYİLİ PATLAYICI BULUNDURAN TÜM PKK VE DİĞER TERÖR ÖRGÜTÜ ELEMANLARINI ÖLDÜRECEKSİN. BAK BAKALIM PKK DİYE BİR ŞEY KALIYORMU? ( BU SÖYLEDİKLERİM Bİ İSTEK TABİ UYGULARMI BİLMEM SAYIN BAŞBAKANIMIZ.) 26 21 Yanıtla
  • korkmaz: Diyarbakır da adamın birini trafik polisi ceviri aracın eksiklerinden dolayı ceza keseceği sırada adam derki: HANİ BİZ SİZİNLE BARIŞMIŞTIK BANA NEDEN CEZA KESİYORSUN :) anlayana 36 3 Yanıtla
  • CEMAL: PKKYI TAMAMEN BİTİRMEK İÇİN ANCAK ŞUNLAR OLMASI LAZIM BUNLARI HİÇBİR HÜKÜMET YAPMADI ALLAH AŞKINA BİR HÜKÜMET ŞUNLARI YAPSIN..1- İDAM GERİ GELECEK 2- PKK İLE MÜCADELE EDİLECEK AMA İNSANSIZ HAVA ARAÇLARINLA 3- PKK İLE MÜCADELE EDERKEN PKK ŞEHİR YAPILANMALARINLA MÜCADELE EDİLECEK YANİ PKK SEMPATİZANLARINLA 4- CEZA EVLERİ SAYISI ARTTIRILACAK ŞİDDET OLAYLARINDA CİDDİ CEZALAR OLACAK 5- TERÖR SUCLAIRNIN HEPSİ İDAM OLACAK 6- PKK İLE SAVAŞACAK ASKER 20 YAŞINDA GENCECİK KİŞİLER DEĞİL TAMAMEN PROFESYONEL ORDU OLACAK 7- GEREKTİĞİNDE HALKTAN YARDIM ALINACAK TÜRK İNSANINA SİLAH DAĞITILACAK PKKLILARI VUR EMRİNLE GÖRDÜĞÜNÜZÜ VURUCAKSINIZ BAKIN BAKALIM O ZAMAN BUNLARIN TEK SESİ CIKARMI BUNLARI YAPMADAN BU PKK BİTMEZ TAM AKSİNE BÜYÜYORLAR AMA AKP BUNLARI YAPAMAZ ANCA BUNLARI MEŞRULAŞTIRIR MAALESEF 23 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    02:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • İçişleri Bakanı: Tokat'ta meydana gelen depremde olumsuz bir durum yok
    02:08 İçişleri Bakanı: Tokat'ta meydana gelen depremde olumsuz bir durum yok

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, AFAD ve ilgili kurumların saha taramalarına devam ettiğini belirtti ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Bozüyük'te devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti
    02:03 Bozüyük'te devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Erhan Ç. yönetimindeki tır yol kenarına devrildi. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini tespit etti.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    01:57 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.


Advertisement