PKK'lılar Beytüşşebap'ta Yol Kesti - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar Beytüşşebap'ta Yol Kesti

PKK\'lılar Beytüşşebap\'ta Yol Kesti

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK'lılar, durdurdukları vatandaşlara örgüt propagandası yaptı.

17.08.2015 18:30  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lılar yol kesip, durdurdukları vatandaşları araçlarından indirip örgüt propagandası yaptı.

ÖRGÜT PROPAGANDASI YAPILDI

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi İkinci Köprü mevkiinde akşamüzeri yol kesen bir grup PKK'lı, araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Onlarca vatandaşı araçlardan indiren PKK'lılar yaklaşık bir buçuk saat boyunca tuttukları vatandaşlara örgüt propagandası yaptı.

100'DEN FAZLA ARACIN GEÇİŞİNE ENGEL OLDULAR

PKK'lılar daha sonra Beytüşşebap Taktik Jandarma Komutanlığı'na yoğurt taşıdığı iddia edilen bir araca el koydu. Yolda durdurulan 100'den fazla aracın geçişine bir buçuk saat sonra izin verildi. PKK'lıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar Beytüşşebap'ta Yol Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (118)

  • FERMANDAR: tc korkudan neyapacağını unutmuş 89 261 Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı: AKP ye oy verenler siz devam edin oy vermeye çözüm süreciniz size mübarek olsun her akan kanda siz oy verenlerinde parmağı var sebep olan siz AKP ye oy verenler hakkımız haram olsun ne sizi ne de AKP yi helal etmiyorum sizler sayesinde ülke bölündü Bozkurtlar inin meydanlara zamanı geldi artık yeter müslümanların kanlarının akmasına sebep olan AKP den kurtulma vaktidir 23 55 Yanıtla
  • Yuh: Yıl 1993 bizim memlekette PKK lı vurulmuştu 8 kişi adamlar sünnetsizdi bizim çayın kenarında bahçemiz vardı çayda 10 PKK yıkanıyordu 4 bayan vardı anadan doğma suya girmişlerdi ben köye haber verdim köylü gelinceye kadar dağdan gidiyorlardı it gibi yaşantıları vardı bunlar Müslüman olamaz 22 56 Yanıtla Tarafsiz: Yalancinin bacisini s..k..ler cvp yaz bakalim yalan soyluyorsan bacini duduklesinler?? Deki yalan degil inanayim 4 13
  • GÜÇLÜ...: Güneydoğu ve Doğu.. PKK kontrolünde ... Sakın basına inanmayın yalan konuşuyorlar.. 71 1 Yanıtla
  • firat: Bunlar kim ya sık kafasına geç 16 27 Yanıtla
  • faşist: Kürtlerin nesli 1800 lerde tukenmeliydi. Yirminci yüzyıla uyum sağlayacak kadar gelişememişler... 30 13 Yanıtla Harbi: Doğru siz doğuda bokun içinde yaşadığınız için bizim uyum sağlamamızı bekleyemezsiniz 0 3
  • Kahpe PKK : Gebereceksiniz 27 14 Yanıtla
  • Turkler Mhpde birlessin: Tek basina iktidar MHP 14 27 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement