PKK'lılar Hatay'da Komando Birliğine Ateş Açtı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar Hatay'da Komando Birliğine Ateş Açtı

PKK\'lılar Hatay\'da Komando Birliğine Ateş Açtı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki jandarma komando birliğine PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtı.

04.08.2015 18:12  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki jandarma komando birliğine PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine teröristlerin kaçtığı ve operasyon başlatıldığı bildirildi.

ÇATIŞMA ÇIKTI, TERÖRİSTLER ORMANLIK ALANA KAÇTI

Saat 16.15'de PKK'lıların barındığı Amanos Dağı eteğinde, ilçeye bağlı Karayılan Mahallesi'nde Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'na ateş açılınca askerlerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaklaşık 5 dakika süren çatışmanın ardından teröristler ormanlık alana doğru kaçmaya başladı.

2 FARKLI NOKTADA YANGIN ÇIKARDILAR

Kaçarken izlerini kaybettirmek isteyen teröristler, ormanlık alanda 2 farklı noktada yangın çıkardı. Ölen ve yaralananın olmadığı çatışmanın ardından teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de yangını söndürmek için çalışma başlattı.

"ASKERLERİMİZ ELİNDEN GELENİ YAPTI"

Bir mahalle sakini, teröristlerin saldırısına askerlerin karşılık verdiğini belirterek, "Çatışma oldu. Askerlerimiz elinden geleni yaptı, silahlarla karşılık verdi" dedi.

3 YIL ÖNCE DE SALDIRMIŞLARDI

PKK'lı teröristler, İskenderun Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'na 25 Nisan 2012'de uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırmış, olayda 2 asker yaralanmıştı. Hafta başında aynı dağdaki Radar Komutanlığı'na da taciz ateşi açılmıştı.

PKK'LILAR ELEKTRİK TRAFOSUNA SALDIRDI

Genelkurmay Başkanlığı, PKK'lı teröristlerin Hatay'da elektrik trafosuna patlayıcıyla saldırı düzenlediğini bildirdi.

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde meydana gelen olayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgide şöyle debildi:

"Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Hatay Arsuz İlçesi Yelligedik Tepe bölgesinde bulunan elektrik trafosuna el yapımı patlayıcılı saldırı düzenlenmiş ve yüksek gerilim hattı direği devrilmiştir. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar Hatay'da Komando Birliğine Ateş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • Silvan21: fark etiyseniz asker ormanlık alana kaçtı deniliyor allah söyletmiş herhalde ddd..... 6 41 Yanıtla
  • Gercekler...: Asker kacamaz mi ? Korkmamis mi acaba? 21 18 Yanıtla
  • BoZoo: Korkun la ülkücükler 15 22 Yanıtla
  • Mine: Ne seçimmiş be arkadaş , ne hdp miş, akp sonucu sindiremez çamura yatar , mhp atar tutar, chp zaten şaşırmış ... yazık bu güzel ülkeye 29 5 Yanıtla
  • turk oglu turk: O birlik acilen o bolgeden tasinmaliyarin yine basarlar yada birligin arkasindaki ormanlik alan en az 3 km acilmali 22 12 Yanıtla
  • Cafer Demir : Lütfen manşeti değiştiriniz! '' Askerler ormanlık alana kaçtı''! 27 3 Yanıtla
  • SULEYMAN CIMEN: BU ALLAHSIZ PKKLILAR, AYNEN HAMAM BOCEGI GIBI, NE KADAR DA MELUN YARATIKLAR, BUNLARIN KAFASINI EZMEK LAZIM AYNEN HAMAM BOCEGINI EZER GIBI EZECEKSIN, BU HAYDUTLARI DOGURAN ANNELERE LANET OLSUN, BU HAIN REZIL YARATIKLARI PEYDAHLAYAN BABALARI DEYYUSUN TEKIDIR, DEYYUS OGLU DEYYUSTUR, ALLAHIN LANETI BU TIP INSANLARIN UZERINE OLSUN, ALLAHSIZ YARATIKLAR... 23 7 Yanıtla
  • insan: Ey Kürtler allahtan korkuyorsaniz Çocuklarınızı pkkdan çekin gelmezlerse evlatlikdan atın yoksa allah sorar 24 4 Yanıtla
  • Başlıgı düzelt: Askerler değil teröristler kaçtı hemen düzeltin asker kaçmaz !!!! 19 9 Yanıtla
  • Memo: Asker kacmis niye ki lo 15 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement