PKK'lılar, Şırnak'ta 1'i Korucu 3 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar, Şırnak'ta 1'i Korucu 3 Kişiyi Kaçırdı

PKK\'lılar, Şırnak\'ta 1\'i Korucu 3 Kişiyi Kaçırdı

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesine bağlı Çevrimli Köyü'nde dün yaylaya çıkan 1'i geçici köy korucusu 3 köylü, PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

07.04.2014 13:24  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'ne bağlı Çevrimli Köyü'nde dün yaylaya çıkan 1'i geçici köy korucusu 3 köylü,  PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Köy Muhtarı İbrahim Özbey, yakınlarının bir an önce bırakılmasını istedi.

PKK YOLLARINI KESİP KAÇIRDI

Güçlükonak'a bağlı Çevrimli Köyü'nde yaylada bulunan göçerlerden alacakları parayı almak için dün saat 10.00 sıralarında yaylaya çıkan geçici köy korucusu Nimet Özbey, akrabası olan köylüler Emin ve Abdullatif  Özbey'in, yollarını kesen bir grup PKK'lı tarafından kaçırıldığı belirtildi.

MUHTAR: KAÇIRILAN 3 KİŞİ YAKINIM

Çevrimli Köyü Muhtarı İbrahim Özbey, kaçırılan 3 kişinin yakını olduğunu söyledi. Muhtar Özbey, 'çözüm süreci'ni desteklediğini belirterek, "Amacımız, bir an önce çözüm sürecinin sonuca ulaşmasıdır. Çözüm sürecinde bu tür şeyler iyi değildir. Bizim birbirimizi affetmemiz gerekiyor. Yeğenlerimin bir an önce serbest bırakılmasını istiyorum" dedi.

PKK'nın 10 Haziran 1990'da düzenlediği baskında 27 kişinin yaşamını yitirdiği Çevrimlli Köyü'nün Muhtarı olan İbrahim Özbey, bastığı mayının patlaması sonucu da 2 ayağını kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar, Şırnak'ta 1'i Korucu 3 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • CEMAL: ALIN SİZE ÇÖZÜM SÜRECİ BU MASALLARLA İNSANLARI KANDIRIYORSUNUZ BUNLARIN İSTEDİĞİ AYRI DEVLET AYRI BAYRAK BUNLARLA MASAYA OTURANDA BU ÜLKEYE İHANET EDER. 23 9 Yanıtla
  • ALİ BALKAN: HAİNLER KALLEŞLER ! 15 5 Yanıtla
  • osman: KIM KIMI KACIRIYOR KACIRANDA PKK KACIRILANDA PKK 10 4 Yanıtla
  • MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ.: SORGUDAN SONRA MAHKEMEYE SEVK EDİLİR BENCE SERBEST BIRAKIRLAR.. 7 2 Yanıtla
  • CEMAL: MUSTAFA SAYGIN PKK İLE MASAYA OTURURSA AKP TABİ GİDER..DİĞER PARTİLER MASAYA OTURMADĞI İÇİN GİDEMİYOR BİRDE GELMİŞSİN BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUN 1 3 Yanıtla
  • tahsin: pkk lılar 40 sene vardınız dogru şimdiniye yoksunz .artık akp var bittiniz anlaşmalı vekil dagacıkardıgınız dönem bitdi mutara kadar düşdünüz 0 0 Yanıtla

Advertisement