28 Suçtan 41 Yıl Hapis Cezası Alan PKK'lı Banyoda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

28 Suçtan 41 Yıl Hapis Cezası Alan PKK'lı Banyoda Yakalandı

28 Suçtan 41 Yıl Hapis Cezası Alan PKK\'lı Banyoda Yakalandı

Adana'da hakkında açılmış 28 ayrı dava bulunan PKK'nın mahalle sorumlusu Hamit Ağırağaç, saklandığı evin banyosunda kıskıvrak yakalandı.

06.02.2016 11:47  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 28 ayrı suçtan 41 yıl hapis cezası ile aranan PKK'nın mahalle sorumlusu 25 yaşındaki Hamit Ağırağaç, yakalandı.

41 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, 2011 yılında gerçekleştirilen hırsızlık çetesi operasyonunda Hamit Ağırağaç ile birlikte 17 şüpheli yakalandı. Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ağırağaç hakkında 41 yıl hapis cezası verildi. Ağırağaç'ın avukatları dosyayı temyiz için Yargıtay'a gönderirken, sanık hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

UZUN SÜREDİR PEŞİNDEYDİLER

Suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, hırsızlık, hürriyeti yoksun bırakma, suç eşyasını satın alma, mala zarar verme, terör örgütü üyeliği ile yağma suçlardan da hakkında açılmış 28 ayrı dava bulunan Hamit Ağırağaç'ı yakalamak için Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, uzun zamandan beri peşinde oldukları Ağırağaç'ın merkez Yüreğir İlçesi'nin Afetevleri Mahallesi'nde saklandığını tespit etti.

SAKLANMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Asayiş Şubesi ekipleri, zanlının saklandığı evi kuşattı. Ağırağaç, ekiplerin 'teslim ol' çağrısına rağmen kapıyı açmadı. Mahkemeden alınan arama kararı ile apartmanın 3'üncü katındaki daireye giren ekipler, Hamit Ağırağaç'ı banyoda saklanmaya çalışırken yakaladı. Sosyal medyadaki sayfasında PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşan Ağırağaç'ın terör örgütünün mahalle sorumluğu olduğu da ortaya çıktı. Hamit Ağırağaç, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 28 Suçtan 41 Yıl Hapis Cezası Alan PKK'lı Banyoda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Zafer islamındır: bir kürt olarak diyorum ki bu ülkeye ihanet eden babam bile olsa öldürülmesi haktır bu ülkenin adı Türkiyedir hududu sınırı bellidir bölmek isteyenlerin devlet içinde devlet kurmaya kalanların katli vaciptir Allah askere polise selamet versin. 44 1 Yanıtla
  • manisa : bu halk tutuklanma ile bitmez. demokratik bir yasam gelene kadar mucadeleye devam. kurt halki teslimiyeti asla kabul etmez 4 26 Yanıtla Adanalı: Defolun gidin adanamızdan pis goçebeler 10 2 Yazik: Sende haklisin karsinda bir devlet yok .sen neyden korkacaksin 0 4
  • ...: Sosyal medyada çok vatan haini var bilişim suçların iyi ayıklama yapması lazım bu vatan hainlerini 27 0 Yanıtla
  • ka: adanaya özerlik 15 12 Yanıtla
  • bordo mavi: Eger idam cezasi gelirse baskanlik sistema yuzde 70 oyla gecer chpliler bile evet der 24 1 Yanıtla
  • DURDE: SUR DAKI TERORISTLERI EV SAHIBI YAPACAK OLAN DEVLETE. TERORIST ÖLECEK DIYE TENCERE TAVA CALAN HALKA. SEHITLERIMIZE SESSIZ KALAN TURK INSANINA. DIYARBAKIRLI PKK DESTEKCISI IS DUNYASINA YAPILACAK YARDIMLARA. DEVLETE VERILEN VERGILERIN PKK LI AILELERE MAAS BAGLANMASINA. 24 1 Yanıtla
  • kesin kadın kıyafeti giymiştir: yakalandığında eteklimiydi eteksizmiydi:))))) 16 1 Yanıtla
  • sivasli : ya bunları bilim adamlarına verecen farelerin üzerinde demedikleri iğne ilacı denesinler 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement