PKK'nın LNG Yüklü Tankerle Canlı Bombalı Saldırısı Amatör Kamerada - Son Dakika
Güncel

PKK'nın LNG Yüklü Tankerle Canlı Bombalı Saldırısı Amatör Kamerada

PKK\'nın LNG Yüklü Tankerle Canlı Bombalı Saldırısı Amatör Kamerada

Önceki gün Iğdır'da PKK'lılar tarafından LNG yüklü bir tankerle, karakola düzenlenmesi planlanan intihar eyleminde kullanılan tankerin patlama anı kameraya yansıdı.

21.08.2015 12:31  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Iğdır'da PKK'lılar tarafından LNG yüklü bir tankerle karakola düzenlenmesi planlanan intihar eyleminde kullanılan tankerin patlama anı, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

ŞOFÖR SON ANDA ARAÇTAN ATLAMIŞTI

Patlama anı ve sonrasında yaşanan konuşmaların ardından peş peşe patlayan silahlar vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Önceki gün Iğdır'da PKK'lılar tarafından sıkıştırılmış doğalgaz (LNG) yüklü bir tankerle jandarma karakoluna düzenlenmesi planlanan intihar eylemi, şoförün son anda el frenini çekerek araçtan atlaması faciayı önlerken tankeri patlatan PKK'lı teröristler bölgeden kaçarak uzaklaştı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Olay; PKK'lı teröristlerin yaklaşık 5 kilometrelik yolu geldikten sonra sürücüden Suveren Jandarma Karakol Komutanlığı'na doğru sürmesini istemiş, sürücü, karakola 300 metre kala aracındaki teröristin bomba düzeneğiyle uğraştığı esnada aracın el frenini çekip araçtan atlamış ve yol kontrolü yapan askerlere koşarak aracın bomba yüklü olduğunu bildirmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'nın LNG Yüklü Tankerle Canlı Bombalı Saldırısı Amatör Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Akp: Alah aşkına o kamera görüntüyü bi oynatın bizde görelim 5 0 Yanıtla
  • ahmet: haberin her tarafı tutarsızlık kokuyor. 1 0 Yanıtla
  • mutlu: bu ülkede terör ne zaman son bulacakkkk 0 0 Yanıtla Cosguuuun: Adam çalışıyordu kimse istemedi eskisi gibi oldu sizin her gün şehit alın size çözüm istemeyenler 0 2 Cosguuuun: Adam çalışıyordu kimse istemedi eskisi gibi oldu sizin her gün şehit alın size çözüm istemeyenler 0 1
  • akp: bu araç şoforu yalan söylüyor araç suratlı inmiş balatadan alev almış bide kahraman oldu yalan söylüyor 0 0 Yanıtla

Advertisement