PKK'nın Son Hainliği: Nusaybin'de Çocuklara Barikat Kurduruyorlar - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Son Hainliği: Nusaybin'de Çocuklara Barikat Kurduruyorlar

PKK\'nın Son Hainliği: Nusaybin\'de Çocuklara Barikat Kurduruyorlar

Doğu ve Güneydoğu'da hendekler kazarak halka zulmeden terör örgütü PKK, şimdi de küçük çocuklara barikat kurduruyor.

07.02.2016 12:10  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK'ya yönelik Doğu ve Güneydoğu'da süpürme operasyonları sürerken, örgüt militanları küçük çocukları kullanmaya başladı. Okulları bombalayarak ateşe veren, onlarca çocuğa zulmeden ve öğrencilerin eğitim haklarını gasp eden PKK, şimdi de 6 ila 8 yaşındaki küçük çocukları evlerinden alarak sokakta kullanıyor.

SKANDALIN FOTOĞRAFI

Mardin'in Nusaybin ilçesinin mahallelerinde yaşanan skandal olayı, görüntüler ortaya çıkardı. Fotoğraflarda 6 ila 8 yaşındaki küçük çocuklar, kaldırım taşlarını sökerek barikat kuruyor. Küçük çocukları, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H militanlarının evlerden alarak barikat kurmaları için zorladığı öğrenildi.

ÇOCUKLAR DİREKT HEDEF

Örgüt militanlarının karargah haline getirdikleri hücre evlerinde saklandıkları belirtilirken, küçük çocuklar direkt hedef olarak kullanılıyor. 6 ila 8 yaşlarındaki çocuklar, terör örgütü tarafından canlı kalkan olarak kullanılıyor. Güvenlik güçlerinin titiz operasyonlarında ise PKK en büyük koz olarak yine küçük çocukları ön saflara iterek arkalarına saklanıyor. 9 ila 15 yaş arasında çocuklara ise terör örgütünün silah eğitimi verdiği ifade ediliyor. Çocukların bir kısmının örgüt üyelerinin akrabaları olduğu söylenirken, eylemlere zor kullanılarak çekildiklerini belirtiliyor.

KÜÇÜK YAŞTA SÖMÜRÜ

Örgütün çocuklara yönelik daha öncede sömürü faaliyetleri ortaya çıkmıştı. Teröristlerin, 7 ila 10 yaşındaki çocuklara molotofkokteyli hazırlattıkları ve onları ikna etmek için de para verdikleri belirlenmişti. Küçük çocukların eğitim almasından rahatsız olan PKK, çocuklara zorla hazırlattığı Molotofkokteyli, okullara atırıyordu. (Kaynak: Yeni Şafak)

Son Dakika Güncel PKK'nın Son Hainliği: Nusaybin'de Çocuklara Barikat Kurduruyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (133)

  • Kohler: Çocuklara kurşun sıkıp sonra terörist diyen barbar anlayışa ne demeli... 26 51 Yanıtla
  • Asu: PKK nin asıl amacı KÜRT leri DİN den uzaklaştırmak tır....Xelk gelme bu tür oyunlara... 63 12 Yanıtla
  • Yalan: Yalaka medyanin son yalaniyla karşı karsiyayiz. Bari çocuklar üzerinden kirli yalan haber yapmayın 18 43 Yanıtla
  • AMEDLI HELIN: BEN SIZIN O KÜCÜCÜK ELLERINIZE KURBAN OLURUM ALLAHIM BIR AN ÖNCE HUZUR VE MUTLULUK VERSIN KÜRDISTANIMIZA 16 42 Yanıtla
  • Sempatizan63: resimde hendek kazan çocuk görmüyorum bu kadarmı insanları aptal sanıyorlar anlamış değilim !! 44 4 Yanıtla
  • kadir: pkk bahane kürt düşmanları rojova gelişmeleri sizi çıldırtıyor dunya sizin yalancı hilebaz olduğunuzu öğrendi sonunuz osmanlı gibi olacak yırtınmayın 11 27 Yanıtla
  • ihbar edelim: buradaki vatan hainlerini 155 e bildirin IP numaralarıyla tespit edip alıyorlar. klavye kahramanı vatansızlar a bir tokatta biz atalım. Meydanı boş buldular iyice. 30 3 Yanıtla
  • ZAZA: İŞTE BİR SALAK, yarın biz bunların kürd dostu sandık diye batıya kaçacaklar, pislikler, akan kanda boğulursunuz inşallah.. 21 7
  • Vatandaş: Göreceğiz Kadir efendi kimin sonu olacak. Çok yakında sadece bekle ve gör. Sempatizan bozuntusu 12 3
  • Jopcu: Ne içiyon la sen beyin fukarası 8 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı
    08:33 Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı

    Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, birçok otoyol ve yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme çalışmaları, şev kayması, bağlantı yolu yapımı ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu kesimlerde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.

  • MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek
    08:31 MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek

    YouTube fenomeni MrBeast, Amazon Prime Video ile anlaşma yaparak bir yarışma programı çekeceğini duyurdu. Programda 1000'den fazla yarışmacı olacak ve kazanan kişiye 5 milyon dolar ödül verilecek.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı
    08:31 İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olan ve bu örgütlerin sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 5 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

  • vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı
    08:31 vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı

    Çinli teknoloji şirketi vivo, Pad 3 Pro tableti ile birlikte TWS 4 Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. vivo TWS 4, Hi-Fi desteği, aktif gürültü engelleme özelliği ve uzun kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Qualcomm S3 ses platformu ile desteklenen kulaklıkların fiyatı ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsiz.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:25 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini, 25 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Operasyonlarda ele geçirilenler arasında silahlar, uyuşturucu madde ve diğer suç unsurları bulunuyor.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.


Advertisement