PKK'nın Sözde Öz Savunma Sorumlusu Yüksekova'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Sözde Öz Savunma Sorumlusu Yüksekova'da Yakalandı

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde öz savunma sorumlusu olduğu belirlenen terörist yakalandı.

21.11.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde öz savunma sorumlusu olduğu belirlenen terörist yakalandı.

Alınan istihbarat üzerine sabah saat 06.00 sırlarında Hakkari 3'üncü Tümen Komutanlığı Harekat komutasındaki Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat timleri, Yüksekova'da çukur kazıp, barikat kuran teröristlere öncülük ettiği belirlenen terör örgütü PKK'nın sözde öz savunma sorumlusu Selim Aybar'ın yakalanması için operasyon başlattı. Esendere Beldesi Yılmaz Köyü'nde bir evde saklandığı tespit edilen Aybar, yapılan operasyonla yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığında sorgusu süren Aybar'ın örgüte eleman kazandırdığı, ilçede çukur kazma ve barikat kurma olaylarına öncülük ettiği belirtildi.

GENELKURMAYDAN VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Genelkurmay Başkanlığı'ndan konyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yakalama faaliyetinde vatandaşların bilgi verme desteği çok büyük bir rol oynamıştır. TSK olarak bölge halkımızla omuz omuza teröre ve teröristlere karşı bölgede yürüttüğümüz mücadele kısa zamanda daha çok güzel gelişmelere sahne olacaktır. Halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz" denildi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nın Sözde Öz Savunma Sorumlusu Yüksekova'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement