PKK'nın Sözde Van Eyaleti Kavaklı Sorumlusu Öldürüldü (3) - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Sözde Van Eyaleti Kavaklı Sorumlusu Öldürüldü (3)

PKK\'nın Sözde Van Eyaleti Kavaklı Sorumlusu Öldürüldü (3)

Hakkari'de TOPRAĞA VERİLDİ Güvenlik güçlerinin Hakkari- Çukurca karayolunda iş makineleriyle yol kapatan PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyonunda ölen PKK'nın sözde Van eyaleti Kavaklı bölge sorumlusu 'Andok' kod adlı Barış Tekçe bugün Hakkari'de toprağa verilirken bölücü örgüt yandaşları emniyet müdürlüğünü ve polis araçlarını taşladı.

12.08.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de TOPRAĞA VERİLDİ

Güvenlik güçlerinin Hakkari- Çukurca karayolunda iş makineleriyle yol kapatan PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyonunda ölen PKK'nın sözde Van eyaleti Kavaklı bölge sorumlusu 'Andok' kod adlı Barış Tekçe bugün Hakkari'de toprağa verilirken bölücü örgüt yandaşları emniyet müdürlüğünü ve polis araçlarını taşladı.

Terörist Barış Tekçe'nin cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından kalabalık grup tarafından alındı. Cenaze törenine aralarında Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi ile BDP ve HDP'li yöneticiler ve büyük bir kalabalık katıldı.

OLAYLAR ÇIKTI

Cenazeyi mezarlığa götürmek için yola çıkan kalabalık, kentin Dağgöl Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'nün önünden geçerken, HDP ve DBP'li bazı yöneticiler kapıda bekleyen zırhlı polis aracın bina bahçesine alınmasını istedi. Bu sırada gerginlik çıktı ve bölücü örgüt yandaşları Emniyet Müdürlüğü binasına ve polis araçlarına taş atmaya başladı. Güvenlik güçleri bu kişilere basınçlı su ve gaz bombasıyla müdahale etti, saldırının devam etmesi üzerine havaya ayıra ateşi açtı.

Bir anda ortalık karışırken, bir başka grup PKK'lı Tekçe'nin cenazesini olay yerinden uzaklaştırdı.Bu grup tarafından Barış Tekçe'nin cenazesi Sümbül Mahallesi'ndeki Tekser Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kent merkezinde olaylar cenazenin toprağa verilmesinden sonra akşam saatlerine kadar yer yer devam ederken, gazdan etkilenen 10 kişi ile duvardan düşen bir kadın hastanede ayakta tedavi gördü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nın Sözde Van Eyaleti Kavaklı Sorumlusu Öldürüldü (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement