PKK Saldırısında Yaralanan Kadın Hakimden İyi Haber - Son Dakika
Güncel

PKK Saldırısında Yaralanan Kadın Hakimden İyi Haber

Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki saldırıda yaralanan Hani Hakimi Zeynep Öner'den iyi haber geldi. Öner'in durumu hızla düzeliyor.

03.05.2016 13:54  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun şehit olduğu 25 kişinin de yaralandığı hain saldırının soruşturması devam ederken bugün iyi bir haber geldi.

Dicle'de meydana gelen patlamada, göğsüne isabet eden şarapnel parçası ile yaralanan ve Diyarbakır Askeri Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Hani Hakimi Zeynep Öner'in durumu hızla düzeliyor.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Öner'in bu sabah yoğum bakımdan çıkarıldığı ve hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Hakim Öner'in meslektaşları, sosyal medya üzerinde "terörü lanetliyoruz" paylaşımlarında bulunarak saldırıyı protesto ettiler.

Zeynep Öner sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaştı.

PKK Saldırısında Yaralanan Kadın Hakimden İyi Haber

Son Dakika Güncel PKK Saldırısında Yaralanan Kadın Hakimden İyi Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Aho: O saate polisin yanında ne işi var kesin grup yapmiştir 27 45 Yanıtla
    tavşan: Aho yu sana tersten okutup gözünün yaşına bakmam. 6 19 YAVUZ SELİM: SEN DAĞA ARADA BİR O DEDİĞİN İÇİN ÇIKIYORSUN SANIRIM 2 1 Mhhmt: Sen ailecek grup göndüğünde at avrat silahını arkadaşlara teslim ediyorsun herhal. Karaktersiz. 2 0
  • Samsunn...: Pkk eteklilerine karsi inadina guclu ol sayin hakime hanim,ve bu asamada yurekten ettigimiz dualarimiz Rabbimizin şafi isminin yuzu suyu hurmetine size sifa olarak donsun.. 4 0 Yanıtla

Advertisement