Pkk, Silopi'de 15 İşçiyle15 Özel Güvenlikçiyi Kaçırdı (2) - Yeniden - Son Dakika
Güncel

Pkk, Silopi'de 15 İşçiyle15 Özel Güvenlikçiyi Kaçırdı (2) - Yeniden

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeyi bu sabah basan PKK'lı teröristler, 15 işçi ve 15 özel güvenlik görevlisini kaçırdı.

25.07.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeyi bu sabah basan PKK'lı teröristler, 15 işçi ve 15 özel güvenlik görevlisini kaçırdı. Bu kişileri 6 kilometre uzağa götürüp serbest bırakan teröristler, 10'u kamyon olmak üzere 13 aracı da yakarak kaçtı.

Silopi'nin Görümlü ve Çalışkan beldeleri arasındaki Cudi Dağı'nda bulunan Silopi Elektrik A.Ş.'ye ait termik santrale kömür çıkartan özel bir şirketin şantiyesine baskın düzenleyen kalabalık PKK'lı grubu, özel güvenlik görevlilerini ve çalışanları etkisiz hale getirdi. Şantiyedeki 10 kamyon, 1 iş makinesi ve 2 servis aracını da ateşe verip yakan PKK'lılar, 15 işçi ile 15 özel güvenlik görevlisini yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı.

Olayın duyulması üzerine bölgede operasyon başlatılırken, PKK'lı teröristler kaçırdıkları 30 kişiyi 6 kilometre uzaklıkta serbest bıraktı.

Aynı şantiyeyi 4 gün önce de basan PKK'lı teröristler iş makinelerini ateşe vermiş, kaçırdıkları 2 işçiyi ise daha sonra serbest bırakmıştı. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pkk, Silopi'de 15 İşçiyle15 Özel Güvenlikçiyi Kaçırdı (2) - Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement