PKK'ya Ait Uyuşturucuya Müşteri Ararken Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

PKK'ya Ait Uyuşturucuya Müşteri Ararken Yakalandılar

PKK\'ya Ait Uyuşturucuya Müşteri Ararken Yakalandılar

Bursa, İstanbul, Van ve Kahramanmaraş'ta terör örgütü PKK'ya ait uyuşturucuyu piyasaya sürmek için müşteri arayan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 8 kilo 108 gram metanfetamin ve 108 uyuşturucu hap ile ele geçirildi.

13.08.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa, İstanbul, Van ve Kahramanmaraş'ta terör örgütü PKK'ya ait uyuşturucuyu piyasaya sürmek için müşteri arayan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 8 kilo 108 gram metanfetamin ve 108 uyuşturucu hap ile ele geçirildi. Eş zamanlı yapılan baskınlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, terör örgütü PKK'ya ait uyuşturucuyu piyasaya sürmek için müşteri arayan kişilere yönelik teknik ve fiziki takip başlattı. 5 ay süren takip sonucunda dün sabah yerleri belirlenen kişilere Bursa, İstanbul, Van ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı baskınlar yapıldı. Şüphelilerin evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 8 milyon lira olan 8 kilo 108 gram sentetik uyuşturucunun bir türü olan metanfetamin ve 108 uyuşturucu hap, 1 ruhsatsız tabanca ve 9 fişek ele geçirildi.

Baskınlarda gözaltına alınan Bülent E. (36), Recep Ş. (39), Gökhan E. (34), Yasemin T. (29), Enver T. (45) Cengiz S. (34), Burhan P. (53), İhsan (38) sorgularının ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildiler. Operasyon kapsamında daha önce 4 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Son dönemlerde asker ve polis tarafından havadan ve karadan yapılan operasyonlar sonucunda ağır darbeler alarak maddi kayba uğrayan terör örgütü PKK'nın sığınaklarında sakladığı uyuşturucuları şehirlere sevk ederek aracıları sayesinde piyasaya sürdüğü iddia edildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'ya Ait Uyuşturucuya Müşteri Ararken Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement