PKK'ya ATAK Darbesi! Cesetleri Bile Toplayamadılar - Son Dakika
Güncel

PKK'ya ATAK Darbesi! Cesetleri Bile Toplayamadılar

9 adet helikopterden oluşan ATAK filosunu, son bir aydır süren çatışmaların tümüne katılarak, örgütün yurt içinde 500'den fazla kayıp vermesinde önemli rol üstlendi.

28.08.2015 09:15  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk yerli taarruz helikopteri ATAK, teröre karşı yoğun mesai yapıyor. 9 adet helikopterden oluşan ATAK filosunun tamamı, Şırnak ve Siirt'te konuşlandırıldı. Son bir aydır süren çatışmaların hemen hepsine katılan ATAK, örgütün yurt içinde 500'den fazla kayıp vermesinde önemli rol üstlendi.

PKK'DA KAYIP ÇOK BÜYÜK

Saldırı sonrası kaçışa geçen teröristler sert arazi şartlarında bile ATAK'ın takibinden kurtulamıyor. Terör örgütü PKK'ya yönelik karada Mehmetçik, havada ise F-16 ve taarruz helikopterleriyle operasyonlar aralıksız sürüyor. Terör örgütü PKK'nın 2 polisi uyurken şehit etmesinin ardından başlayan operasyonlarda, örgüt bin kadar militanını kaybetti.

CESETLERİ BİLE TOPLAYAMADILAR

Yurt içinde Mehmetçik'ten darbe yiyen, Kuzey Irak'ta da F-16'ların bombardımanlarıyla cesetleri bile toplayamayacak hale gelen örgüt, bölgede de ATAK helikopterinin menzilinden kaçamadı.(Kaynak: Sabah)

PKK\'ya ATAK Darbesi! Cesetleri Bile Toplayamadılar

Son Dakika Güncel PKK'ya ATAK Darbesi! Cesetleri Bile Toplayamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (131)

  • Mutlu: Pkk nın kökünü kazıyın 203 9 Yanıtla
  • getçek adalat: Yapın reklamı goturun paraları gozel reklam olmuş 27 119 Yanıtla
  • Şşşssşsssssssssssssus: Daha cok pkk lesi daha cok gubreye ihtiyac var 137 9 Yanıtla
  • Hezex kovexı: Daf olüp gıdecaksınız bıgün kürdıstanda zalım ışğalclar kütt halkı hesap sorecak 13 124 Yanıtla Zulfu Yuksel: Ahmet ..!.. Seni seviyorum kardesim ..!.. Aynen katiliyorum , eksigi var , fazlasi yok ..!.. 9 5 ŞEYHMUZ: ULAN HIYAR SİZ KENDİNİZİ KÜRTTEN MI SANIYORSUNUZ SİZ KÜRT OLSANIZ VATANA MİLLETE BAĞLI OLURSUNUZ ERMENİLERİN KÖPEKLİĞİNİ YAPMAZSINIZ KÜRDÜNDE ADINI CIKARTTINIZ SİZİN GİBİ YEDİĞİ EKMEĞE HİYANETTLİK EDENLERİN YÜZÜNDEN BİZ KÜRDÜZ DİYEMİYORUZ HODE BELAYA DENE PKKK YE 2 1 MİT: Kafana sıkmasınlar dikkat et her yerde böle konuşursan anlamadan halktan biri sıkabilir.Hele ERZURUMDA böle konuşursan lime lime ederler adam ol zaten inş sene dağa çıkarsında kafana sıkarlar oralarda.İçimize barınmayın gidin hemen dağa. 0 1 adanalı: hezex kovexı sen provakatörsün kürt olamazsın sen yalancısın 1 0
  • Ahh: Topu topuna iki atak var pkk acık acık kamplarında dolaşıyor niye bu ataklar bişey yapmıyor hergün de yol kesiyorlar terörist 39 88 Yanıtla
  • BBP: kökleri kazınana kadar devam BUNLAR İYİLİKTEN ANLAMAZ TERÖRÜ KINAMAYAN DESTEK OLAN SUÇ İŞLEMİŞ SAYILMALI 77 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement