PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı - Son Dakika
Yerel

PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, "Temenni ederim ki bu sözde kalmaz, lafta kalmaz, hayata geçer. Bunun uygulamalarını görmeden, bunun sokağa, bunun araziye yansımasını görmeden şu anda çok fazla bir şey söylemek istemem" dedi.

01.03.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, "Temenni ederim ki bu sözde kalmaz, lafta kalmaz, hayata geçer. Bunun uygulamalarını görmeden, bunun sokağa, bunun araziye yansımasını görmeden şu anda çok fazla bir şey söylemek istemem" dedi.

Çelik, AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından Edip Buran Spor Salonu'nda düzenlenen milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklamasına katıldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Çelik, siyasi partiler içerisinde en profesyonel çalışan, halkın nabzını tutan bir siyasi parti olduklarını ve bu sayede 9 kez sandıkta halkın kendilerinden yana tercihte bulunduğunu söyledi.

Teşkilatın ne istediğini belirlemek için temayül yoklaması yaptıklarını aktaran Çelik, 10. kez de sonucun AK Parti'den yana olacağına inandıklarını, anketlerin de bunu gösterdiğini ifade etti.

PKK'ya silah bırakma çağrısının hatırlatılması üzerine Çelik, şöyle konuştu:

" Temenni ederim ki bu sözde kalmaz, lafta kalmaz, hayata geçer. Bunun uygulamalarını görmeden, bunun sokağa, bunun araziye yansımasını görmeden şu anda çok fazla bir şey söylemek istemem. Uygulamalarını görmek benim için çok daha anlamlı olacaktır. O beklenti içerisindeyiz."

Temayül yoklaması hakkında bilgi veren AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar da uygulamalar gereği 112 aday adayından 104'ünün temayül yoklamasına girdiğini belirterek, "Sadece temayül yapmıyoruz. Anketler yapılıyor, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşülüyor. Bunların hepsi değerlendiriliyor. Genel merkezimiz 7 Nisan'da adayları belirleyecek ve bizler de çalışacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement