Plaj Futbol Ligi Finalleri Alanya'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Plaj Futbol Ligi Finalleri Alanya'da Başladı

Plaj Futbol Ligi Finalleri Alanya\'da Başladı

Türkiye Futbol Federasyonunun Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlediği Plaj Futbol Ligi Finalleri, bugün başladı.

10.10.2014 15:48  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlediği Plaj Futbol Ligi Finalleri, bugün başladı.

Plaj Futbol Ligi Finalleri'ne bölgesel liglerde düzenlenen 14 etapta birinci olan Beach Kings, Lidya Kuyumculuk, Seferihisar Cittaslow, Yalı Sahilspor, Ocaklar Rıhtım Restoran, Armh Polis, Mübay Seracılık Dikili Çandarlı, Erciş Belediyespor, Selçuk Gençlikspor, Nil Otogaz, Gevaş Ziraat Odası, Arsus Gözcülerspor, Fethiyespor ve Çağlarspor takımları katılıyor.

Galip Dere Plajı'nda Mübay Seracılık Dikili Çandarlı-Fethiyespor karşılaşmasıyla başlayan finaller kapsamında günde 6 karşılaşma yapılacak. Grup maçları iki dörtlü ve iki üçlü grup halinde 3 gün sürecek. 4 grupta ilk sırada yer alan takımlar bir üst tura çıkacak. Finaller 15 Ekim'de oynanacak final maçıyla sona erecek.

TFF Gelişim Ligleri Direktörü Erden Or, finalleri sorunsuz bir şekilde tamamlayarak sezonu tamamlayacaklarını söyledi. Plaj Futbolu Milli Takım teknik direktörü Adil Müftüoğlu ise finallerde şampiyon olan takımın Türkiye'yi Plaj Futbolu Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğini kaydetti. - Alanyaantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Plaj Futbol Ligi Finalleri Alanya'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement