Plaj Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Plaj Hırsızları Yakalandı

Plaj Hırsızları Yakalandı

İzmir'in Menderes, Çeşme ve Seferihisar ilçelerindeki halk plajlarında hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen, aralarında 13 yaşındaki çocuğun da bulunduğu 5 kişi yakalandı.

27.06.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menderes, Çeşme ve Seferihisar ilçelerindeki halk plajlarında hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen, aralarında 13 yaşındaki çocuğun da bulunduğu 5 kişi yakalandı. Zanlıların yakalandığı kiralık otomobilde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve güneş gözlükleri ele geçirildi.

Özdere 14 Evler sahilinde hırsızlık yapıldığı yönünde ihbar alan jandarma ekipleri, çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına alan jandarma, hırsızlığın kiralık otomobille yapıldığını ve otomobilin de Menderes yönüne gittiğini tespit etti. Harekete geçen jandarma, durumla ilgili polise de bilgi verdi. Menderes İlçesi'nde şüphelilerin içinde bulunduğu otomobilin virajı alamayarak kaza yapması üzerine, hepsi yakalandı. Otomobildeki K.B., C.B., S.A., S.A. ve 13 yaşındaki B.İ. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda, 8 cep telefonu, 3 güneş gözlüğü ve 3 plaj raketi ile çok sayıda kıyafet ele geçirildi. Çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi. Yaşı küçük olan İ.B., savcının talimatıyla serbest bırakıldı, diğer 4 şüpheli ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Plaj Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement