Plaj Voleybolu - Son Dakika
Spor

Plaj Voleybolu

Plaj voleybolunda TVF Pro Beach Tour 2015 Kalamış Open'da erkeklerde Selçuk Şekerci-Hasan Hüseyin Mermer ikilisi birinci oldu.

28.06.2015 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Plaj voleybolunda TVF Pro Beach Tour 2015 Kalamış Open'da erkeklerde Selçuk Şekerci-Hasan Hüseyin Mermer ikilisi birinci oldu.

Kalamış Gençlik Merkezi Plaj Voleybolu Kortları'nda oynanan erkekler finalinde Engin Özbek-Özkan Hayırlı çiftini 17-21, 21-13 ve 23-21'lük setlerle 2-1 yenen Selçuk Şekerci-Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ilk sırada yer aldı. Özbek-Hayırlı çiftinin ikinci olduğu turnuvayı, Şafak Sezer-Taha Sabah ikilisi üçüncü olarak tamamladı.

Kadınlarda Naiana Rodrigues de Araujo-Andrezza Martins das Chagas ikilisi, final mücadelesinde Fatma Yıldırım-Merve Nezir çiftini 21-11 ve 21-15'lik setlerle 2-0 mağlup ederek birinciliği elde etti. Turnuvada Yıldırım-Nezir çifti ikinci ve Vendula Haragova-Michaela Formankova ikilisi de üçüncü sırada yer aldı.

Organizasyonun ardından düzenlenen ödül töreninde, erkeklerde ve kadınlarda birinci olan çiftlere kupalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plaj Voleybolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement