Plaj Voleybolu: Fıvb Doha Open Turnuvası - Son Dakika
Spor

Plaj Voleybolu: Fıvb Doha Open Turnuvası

Plaj Voleybolu: Fıvb Doha Open Turnuvası

Volkan Göğtepe Murat Giginoğlu ikilisi son 16 turuna yükseldi.

06.11.2014 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen FIVB Doha Open Plaj Voleybolu Turnuvası'nda, Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ikilisi son 16 turuna yükseldi.

Turnuvada Türkiye'yi temsil eden Erkek Milli Plaj Voleybolu Takımı'nda, Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ikilisi, D Grubu'nda oynadıkları son maçta, ABD'li  Derek Olson-Stafford Slick çiftini 21-16, 13-21 ve 21-19'luk setlerle 2-1 mağlup etti.

Grubu üçüncü sırada tamamlayarak, son 24 turuna yükselen Göğtepe-Giginoğlu, bu turda karşılaştıkları ABD'li ikili William Montgomery-Jeremy Casebeer'i 21-17 ve 21-17'lik setlerle 2-0 yenerek, son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ikilisi, yarın son 16 turunda Kanadalı Josh Binstock-Sam Schachter çiftiyle mücadele edecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plaj Voleybolu: Fıvb Doha Open Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü
    15:54 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü

    Sivasspor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde bugün yapılan antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman ısınma hareketleri, pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçıyla tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Fenerbahçe, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi
    15:50 Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi

    Mersin'de düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri'ne 124 personel katıldı. Yarışmalarda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye girenler Türkiye Geneli Eleme Yarışması'na katılma hakkı kazandı. Mersin PTT Başmüdürü Recep Öztürk, etkinliğin sosyal dayanışmayı arttırdığını ve sportmenlik ruhunu geliştirdiğini belirtti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.


Advertisement