Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour 2014 - Son Dakika
Spor

Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour 2014

Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour 2014

TVF ve Maltepe Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Pro Beach Tour"un 15. etabı tamamlandı Erkeklerde Hakan Göğtepe Girol Eryıldız, kadınlarda Vorlova Vojtiskova ikilisi birinci oldu.

07.09.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Maltepe Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Pro Beach Tour"un 15. etabı tamamlandı.

Maltepe'deki Açıkhava Basketbol Sahası'nda (Maltepe Park) düzenlenen plaj voleybolu turnuvasında, erkeklerde Hakan Göğtepe-Girol Eryıldız, kadınlarda Michaela Vorlova-Zuzzana Vojtiskova ikilisi şampiyonluğa ulaştı.

Erkeklerde, rakipleri Soner Erdoğmuş-Emir Akdoğan ikilisini 21-13 ve 21-7'lik setlerle 2-0 deviren Hakan Göğtepe-Girol Eryıldız çifti turnuvanın şampiyonu oldu. Kadınlarda ise Michaela Vorlova-Zuzzana Vojtiskova ikilisi, Kristel Kiens-Buğra Eryıldız çiftini 21-19 ve 21-18'lik setlerle 2-0 yenerek birinciliği elde etti.

Final maçının ardından açıklamalarda bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Türkiye'de voleybolu, basketbolu, başka spor alanlarını da teşvik ederek gençlerimizi kazanmak için uğraş veriyoruz. Daima siz Maltepelilerin hizmetinde olacağız. Maltepe Belediyesi'nin burada çalışan ekiplerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kılıç'tan sonra söz alan TVF Başkanı Özkan Mutlugil ise "Plaj voleybolu salon voleybolundan ayrı. Olimpik bir spor. Biz katılamadık ama sizlerin de katkısıyla oyuncularımızı zorlayarak, sporcu ve hakem arkadaşlarımızı olimpiyatlara göndermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından düzenlenen madalya ve ödül töreninde erkekler ve kadınlarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi tarafından takdim edildi. Turnuva sonunda toplamda 14 bin 200 lira para ödülü dağıtıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour 2014 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement