Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour - Son Dakika
Güncel

Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro Beach Tour Samsun etabı sona erdi.

14.08.2016 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro Beach Tour Samsun etabı sona erdi.

Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Plaj Voleybolu Merkezi'nde gerçekleştirilen ve kadınlarda 11, erkeklerde 16 takımdan 48 sporcunun katıldığı turnuva, final müsabakalarının ardından tamamlandı.

TVF Pro Beach Tour Samsun etabında, erkekler kategorisinde finalde Hakan Göğtepe-Volkan Göğtepe ekibini 22-20 ve 23-21'lik setlerle 2-0 yenen Selçuk Şekerci-Engin Özbek ikilisi birinci oldu. Hakan Göğtepe-Volkan Göğtepe ikilisi ikinci, Sefa Urlu-Murat Giginoğlu ikilisi ise 3'üncü sırada yer aldı.

Kadınlar kategorisinde ise finalde Merve Çelebi-Buğra Eryıldız ekibini 23-21 ve 21-14'lük setlerle 2-0 yenen Çek Cumhuriyeti'nden Michaela Knoblochová-Zinaida Liubymova ikilisi birinciliği elde etti. Merve Çelebi-Buğra Eryıldız ikilisi ikinci, Merve Nezir-Esra Betül Çetin ekibi de üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Nihat Soğuk, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile diğer protokol üyeleri verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement