Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Hdp'li Yıldırım ile MHP'li Haberal Arasında Tartışma - Son Dakika
Politika

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Hdp'li Yıldırım ile MHP'li Haberal Arasında Tartışma

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal arasında tartışma yaşandı.

28.01.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal arasında tartışma yaşandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal arasında tartışma çıktı. MHP'li Erkan Haberal'ın, "Genel Kurul'un bütün konuşmalarında bütün söz aldığınızda tek şey var; bölge. Plan bütçeye geliyorum bütün elemanlarınız.." sözleri üzerine HDP Muş Milletvekili Yıldırım eleman olmadıklarını söyleyerek, "Siz orada milletvekilisiniz, biz burada milletvekiliyiz. Bilinç altındaki hakir bakış açınızı döküyorsunuz" karşılığını verdi. Bunun üzerine Haberal, "Lütfen beni bölmeyin. Biz bu ülkenin birliği, bütünlüğü, beraberliğimiz için ne yapılması gerekiyorsa yaparız. Siz benim siyasi rakibimizsiniz. Açılımın sonucunu hepimiz gördük, Habur oldu. Açılımın zirvesini Dolmabahçe'de yaptınız, açılım cesetlerle, tabutlarla doldu" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Hdp'li Yıldırım ile MHP'li Haberal Arasında Tartışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement