Plastik Bebeği Gerçek Sandı, Kalp Masajı Yaptı - Son Dakika
Dünya

Plastik Bebeği Gerçek Sandı, Kalp Masajı Yaptı

ABD'de temmuz ayında yaşanan akılalmaz olayda, polisin, bir aracın içindeki plastik bebeği kurtarmak için seferber olduğu ortaya çıktı.

18.08.2016 18:04  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'da temmuz ayında yaşanan akılalmaz olayda, polisin, bir aracın içindeki plastik bebeği kurtarmak için seferber olduğu ortaya çıktı.

''BİR TUHAFLIK OLDUĞUNU ANLAMIŞTIM''

ABD'nin New Hempshire eyaletinde polisi arayan bir kadın, sıcak havada park halinde bulunan aracın içinde yeni doğmuş bir bebeğin unutulduğu ihbarında bulundu. Sıcak bir temmuz gününde bir süpermarketin otoparkında yaşanan olayda aracın yanına gelen polis, bir battaniyenin üzerinde duran, çıplak ayaklı, hareket etmeyen bebeği gördü.

Aracın camını kırarak bebeği dışarı çıkaran polis memuru Jason Short, "Bir tuhaflık olduğunu anlamıştım. Bebeğin çoktan öldüğünü düşündüm." diyerek yaşadığı şoku anlatıyor. Hemen bebeğe kalp masajı yapmaya başlayan polis bunun işe yaramadığını düşünerek ambulansa haber vermiş.

SUNİ TENEFFÜS YAPMAYA KALKINCA ORTAYA ÇIKTI

Bebeğe suni teneffüs yapmaya karar veren polis parmağını bebeğin ağzına sokmaya çalıştığı anda ise bunun plastik bir bebek olduğunu anlamış. Yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atan polis ambulansı çağrısını iptal etmiş.

Kısa süre içinde aracın sahibinin Carolynne Seiffert isimli bir kadın olduğu ortaya çıktı. Seiffert, 20 yaşındaki oğlunu 2005 yılında kaybettikten sonra "canlı görünümlü bebeklerin" koleksiyonunu yapmaya başlamış.

Wahsington Post'un haberine göre ilk bakışta gerçeğinden ayırt etmenin çok zor olduğu plastik bebeklerden Seiffert'ın evinde 40 tane bulunuyor. Tanesi 30 dolara satılan bu oyuncaklarda gerçek bir bebeğin sahip olduğu tüm detaylar birebir kopyalanıyor.

Plastik Bebeği Gerçek Sandı, Kalp Masajı Yaptı

Son Dakika Dünya Plastik Bebeği Gerçek Sandı, Kalp Masajı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement