Play Off Mücadelesi Fair Play ile Başladı - Son Dakika
Spor

Play Off Mücadelesi Fair Play ile Başladı

Play Off Mücadelesi Fair Play ile Başladı

PTT 1. Lig’de bu akşam play off maçında karşılaşacak Balıkesirspor ve Alanyaspor taraftarları maç öncesinde bir araya geldi.

19.05.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de bu akşam play off maçında karşılaşacak Balıkesirspor ve Alanyaspor taraftarları maç öncesinde bir araya geldi. Balıkesirspor taraftarları fair play örneği sergileyerek Alanya ekibinin taraftarlarına şehri gezdirdi.

PTT 1. Lig'de play off maçında bu akşam Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak olan Balıkesirspor ile Alanyaspor taraftarları maç öncesinde Balıkesir sokaklarında bir araya geldi. Balıkesirsporlu taraftarlarının ev sahipliğinde şehri gezen Alanyaspor taraftarları dostça yaklaşımdan dolayı kırmızı-beyazlı ekibin taraftarlarına teşekkür ederek, Alanya'ya davet etti. Alanya ve Balıkesir ekiplerinin formaları ile şehrin sokaklarında dolaşan taraftarlar beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Maçla ilgili konuşan Balıkesirsporlu taraftar maçı 3-0 kazanacaklarını iddia ederken, Alanya taraftarları Balıkesir'den 2-1 galip ayrılacaklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Play Off Mücadelesi Fair Play ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement