Play-off'u Kıl Payı Kaçırdık" - Son Dakika
Spor

Play-off'u Kıl Payı Kaçırdık"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Belki birkaç maçla play-off'a gidebilecek pozisyonumuz vardı.

17.05.2016 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Belki birkaç maçla play-off'a gidebilecek pozisyonumuz vardı. Play-off'u kıl payı kaçırdık" dedi.

Çakır, Büyükşehir Belediye binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'deki ilk yılında Alima Yeni Malatyaspor'un başarılı olduğunu söyledi.

Alima Yeni Malatyaspor'un hem iyi yönetilen hem de ekonomik anlamda daha iyi noktalara gelen bir takım olması gerektiğini belirten Çakır, "Birçok yönden de bakmak gerekir. Oynadığı futbolla, kemikleşmiş kadrosuyla ve alt yapı olarak değerlendirmek gerekiyor. Malatyasporumuzu bu sene ortaya koyduğu performansla başarılı buluyorum. Halkın kabullenmesi, sahip çıkması takımımız için çok önemlidir." diye konuştu.

Çakır, Alima Yeni Malatyaspor'un sezonu 10. sırada tamamladığını anımsatarak, "Belki birkaç maçla play-off'a gidebilecek pozisyonumuz vardı. Play-off'u kıl payı kaçırdık. Takımımızdan ümitliyiz. Arkadaşlarımızın daha güçlü bir yönetim oluşturmaları gerekiyor. Burada ekonomi çok önemlidir. Futbolda başarı da bir yere kadar olur. Ekonomiyle bazen başarı yakalanamıyor. Futbolun birçok dinamikleri var. Bu dinamiklerin Malatyaspor'da yakalandığı kanaatindeyim. Önümüzdeki yıllara baktığımız zaman ümit veren bir Malatyaspor oluştuğunu görüyoruz. İnşallah bu artarak devam eder. Her bakımdan bu artış önemlidir." değerlendirmesinde bulundu.

Yıl içerisinde Alima Yeni Malatyaspor için düzenlenen etkinliklerin takımın sahiplendiğinin göstergesi olduğunu kaydeden Çakır, gelecek sezon daha iyi bir kadroyla, yapılacak takviyelerle takımın daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Play-off'u Kıl Payı Kaçırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement