Playstation 4 Cinayeti! - Son Dakika
Dünya

Playstation 4 Cinayeti!

Oyun konsolunu satmak isteyen 28 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız ve erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü.

17.09.2014 11:28  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla birlikte Playstation 4 oyun konsolunu çalmaya çalışırken PS4'ün sahibini vurarak öldürdü.

Craigslist adlı siteden oyun konsolunu satışa çıkaran 28 yaşındaki Daniel John Zeitz, cuma akşamı konsola talip olan çift ile buluştu. Atlanta Journal-Constitution sitesinin haberine göre; olayda dikkat çeken ayrıntılardan biri de 16 yaşındaki ismi açıklanmayan katil zanlısı genç kızın 16 aylık bebeğinin soygundan birkaç adım ötede arabada bulunması oldu.

ALICIYMIŞ GİBİ ROL YAPTILAR

Sandy Springs polis departmanından Çavuş Ron Momon gazetecilere yaptığı açıklamada; zanlı genç kız ve erkek arkadaşı 20 yaşındaki Nathaniel Vivian, Zeits ile bir apartmanın otoparkında buluştu ve konsolu alıcıymış gibi davrandı.

GENÇ KIZ ARKADAŞININ ELİNİN ARASINDAN ATEŞ ETTİ

Zanlılar arabada otururken akşam 21:30 sularında Zeitz buluşma alanına geldi. Vivian PS4'ü maktulün ellerinden çekip almak isteyince Zeist buna direndi. Bunun üzerine 16 yaşındaki genç kız .25 kalibrelik tabancayla erkek arkadaşı Vivian'ın elinin arasından ateş etti. Vivian'ın elini delerek geçen mermi Zeist'ın göğsüne saplandı ve 28 yaşındaki genç adam olay yerinde hayatını kaybetti.

HASTANEYE GİDİNCE YAKALANDILAR

Vivian ve kız arkadaşı Northside Hastanesi'ne giderek, Vivian'ın elindeki kurşun yarasını tedavi ettirmek istedi. Brookhaven polisi gecenin ilerleyen saatlerinde hastaneye gelerek zanlıları gözaltına aldı.

Silahla yaralanma vakalarının polise bildirilmesi sonucu hastanede sorgulanan Vivian önce kendisinin silahla yaralama kurbanı olduğunu söyledi. Sonra sorgusunda gerçeği itiraf eden 20 yaşındaki zanlı Craigslist'te gördükleri ilan sonrası oyun konsolunu satmak isteyen Zeist'ı soymaya çalıştıklarını, sonrasında da işlerin ters gittiğini açıkladı.

16 AYLIK BEBEK AKRABALARA TESLİM EDİLDİ

16 yaşındaki genç kız, reşit olmayan yaşta cinayetle suçlandı. Vivian tutuklu yargılanmak üzere Fulton County Hapishanesi'n gönderildi. 16 aylık bebek kızın akrabalarına teslim edildi.

Zeist'ın, Gears of War isimli oyundan arkadaşı olan K.L. Smith Youtube'da bir video yayınlayarak ölen takım arkadaşının ailesine yardımcı olunmasını istedi.

14,500 DOLAR TOPLADILAR

Online oyun aleminde Phobos niki ile tanınmış olan maktul Zeist'ın oyun arkadaşları topladıkları 14,500 doları ölen gencin cenazesi için ailesine teslim etti.

Haberler.com/Adil Yıldız

Playstation 4 Cinayeti!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Playstation 4 Cinayeti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement