Playstation 4 İndirime Girdi! - Son Dakika
Teknoloji

Playstation 4 İndirime Girdi!

Playstation 4 İndirime Girdi!

Yarından itibaren PlayStation 4 Amerika fiyatlarında indirime girdi.

08.10.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarından itibaren PlayStation 4 Amerika fiyatlarında indirime girdi.

$399 olan fiyat $50'lık indirim ile yarından itibaren $349'dan satışa sunulacak. Benzer indirim geçen ay Japonya'da olması bekleniyordu.

The Nathan Drake Collection ile Bundle satışa sunulacak. Bir sonraki Bundle planlı satış ise Kasım ayında Star Wars BattleFront ile yapılacak. Yine aynı fiyattan.

Tüm Planlı indirimli Bundle Listesi!

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Playstation 4 İndirime Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence
    09:10 Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence

    Valve, Steam'de düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Steam FPS Festivali, Windows oyuncularına birbirinden eğlenceli birinci şahıs oyunlarını deneme ve yüzde 75'e varan indirimlerle kütüphanelerine eklemeleri fırsatı sunuyor. Festival kapsamında köklü yapımlardan bağımsız oyunlara kadar birçok seçenek bulunuyor. Ayrıca, indirimlerin yanı sıra yeni demolar da sunuluyor. Oyunları satın almadan önce deneyebilir ve uygun fiyatlı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

  • Tecno'nun yeni nesil katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G yakında çıkacak
    09:09 Tecno'nun yeni nesil katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G yakında çıkacak

    Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı Phantom V Fold ve Phantom V Flip modelleriyle dikkat çeken Tecno, yeni nesil Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G ile gündemde. Geekbench testlerinde iyi bir performans sergileyen cihazlar, gelecekteki ürünler için umut vaat ediyor. Detaylar haberimizde.

  • Google, Pixel 9 Pro Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapacak
    09:09 Google, Pixel 9 Pro Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapacak

    Google, önümüzdeki sonbaharda Pixel 9 ailesini görücüye çıkaracak. Yeni nesil katlanabilir modelin de bu seriyle birleşeceği iddia edildi. Buna göre Pixel Fold 2 modeli yerine, doğrudan Pixel 9 Pro Fold isimli katlanabilir cihaz sunacak. Bu da Pixel 9 ailesinde katlanabilir ekranlı bir versiyon olacağı anlamına geliyor.

  • Adobe, yapay zeka ile video üretimine yeni bir soluk getiriyor
    09:09 Adobe, yapay zeka ile video üretimine yeni bir soluk getiriyor

    Adobe, Premiere Pro video düzenleme süitine entegre edilecek yeni yapay zeka modeli ile video üretiminde çığır açmayı hedefliyor. Bu model, metin bazlı komutlar veya referans görseller kullanılarak sıfırdan video içerikleri oluşturabilecek ve nesne ekleme, nesne çıkarma ve generatif uzatma gibi özellikleri Premiere Pro'ya getirecek. Ayrıca, Adobe, deepfake teknolojilerinin kötüye kullanımını önlemek için Content Credentials adı verilen bir medya köken standartını da entegre edecek. Bu hamle, yapay zeka destekli içerik üretim araçlarının geleceği ve yaratıcı endüstriler üzerindeki etkisi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • vivo Y200i: Uygun Fiyatlı Android Modeli Geliyor
    01:10 vivo Y200i: Uygun Fiyatlı Android Modeli Geliyor

    Akıllı telefon pazarında adını sıkça duyuran vivo, ürün kataloğunu genişletmeye devam ediyor. Şirketin yakında piyasaya süreceği vivo Y200i modelinin özellikleri ortaya çıktı. 6.72 inç boyutunda LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 işlemci, 8 GB veya 12 GB RAM seçenekleri, 50 MP ana kamera ve 6000 mAh batarya gibi özelliklere sahip olan vivo Y200i, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

  • Samsung Galaxy AI Teknolojisi Hangi Modellerde Kullanılacak?
    01:09 Samsung Galaxy AI Teknolojisi Hangi Modellerde Kullanılacak?

    Samsung, Galaxy S24 serisi ile birlikte Galaxy AI teknolojisini tanıttı. Şirket, 2022 modelleri olan amiral gemisi telefonlar, katlanabilir cihazlar ve tabletlerin de Galaxy AI teknolojisini destekleyeceğini açıkladı. Galaxy AI yapay zekası, mesaj çevirme, telefon görüşmelerini çevirme, mesajları yeniden yazma, fotoğrafları düzenleme ve ses transkripsiyonlarında konuşmacıları tanımlama gibi önemli özellikler sunuyor.

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • POCO F6 Pro Özellikleri Ortaya Çıktı
    01:09 POCO F6 Pro Özellikleri Ortaya Çıktı

    POCO, yüksek özelliklere sahip yeni F serisi modeli POCO F6 Pro'yu yakında tanıtacak. FCC sertifikasyonunda ortaya çıkan cihazın bazı özellikleri de açığa çıktı. F6 Pro, 5000 mAh batarya, 2K çözünürlüklü OLED ekran, 120Hz yenileme hızı, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 16GB'a kadar RAM bellek gibi özellikler sunacak. Ayrıca 50 Megapiksel ana kamera ve 16 Megapiksel selfie kamera da bulunacak. POCO F6 Pro'nun satışa çıktığında nasıl bir ilgi göreceği merak konusu.

  • Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Yeni Nesil Elektrikli SUV Modeliyle Geliyor
    23:10 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Yeni Nesil Elektrikli SUV Modeliyle Geliyor

    Alfa Romeo'nun sevilen elektrikli SUV modeli Stelvio Quadrifoglio, yeni nesil bir 800V mimariye sahip olacak ve kısa sürede şarj olabilecek. 1000 beygir gücüne yaklaşması beklenen aracın, otomotiv sektöründe büyük bir ses getirmesi bekleniyor. Alfa Romeo'nun gelecek yıllarda 15 farklı model piyasaya süreceği ve Stelvio Quadrifoglio ile batarya ömrü konusunda seviyeyi bir ileriye taşıması bekleniyor. Aracın Türkiye pazarına sunulması da öngörülüyor.


Advertisement