Playstation 4'ün 2.0 Güncellemesi Bugün Yayında - Son Dakika
Teknoloji

Playstation 4'ün 2.0 Güncellemesi Bugün Yayında

Playstation 4\'ün 2.0 Güncellemesi Bugün Yayında

Sony'den uzun bir süredir merakla beklenen PlayStation 4'ün 2.0 güncellemesi bugün yayınlanıyor.

28.10.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony'den uzun bir süredir merakla beklenen PlayStation 4'ün 2.0 güncellemesi bugün yayınlanıyor.

PlayStation 4'e bir düzine yeni özellik ekleyecek olan Masamune kod adlı 2.0 güncellemesi bugün yayınlanıyor. Oyunculara birçok kolaylık sağlayacak olan bu güncelleme ile konsolun birçok eksiği de kapanmış olacak. Arkadaşlarımızla oyunlarımızı paylaşabileceğimiz Share Play özelliği dışında yine birçok özellik de Masamune güncellemesi ile gelecek.

PlayStation 4'e gelecek olan diğer özellikler arasında gözümüze ilk çarpan USB müzik oynatıcı oluyor. USB bellek içerisindeki şarkıları konsol üzerinden dinlememizi sağlayacak olan bu özellik, oyunlar içerisinde de müzik keyfini yaşamamızı sağlayacak. Tema özelliğinin de gelmesiyle birlikte artık herkes konsolunu istediği gibi şekillendirebilecek.

Yeni ses komutları sayesinde artık controller'ı kullanmadan da konsol içerisinde istediğimiz yerlerde kolayca gezebileceğiz. Uzun bir süredir beklenilen en büyük özellik olan uygulamaların durdurulup devam edilebilmesi özelliği de 2.0 güncellemesi ile gelerek oyuncuların hayatını kolaylaştıracak. Gelecek olan YouTube desteği sayesinde artık videoları sadece Facebook'ta değil, aynı zamanda YouTube'da da paylaşabileceğiz.

Yeni nesil konsolların en büyük özelliği olarak geçen canlı yayın özelliklerinde de geliştirmeler yapılmış durumda. Artık istediğiniz bir oyunun yayınlarını aramak ve izlemek çok daha kolay. Ayrıca sevdiğiniz bir yayıncıyı takip ederek onun yayınlarına çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Arşiv özelliği sayesinde de geçmiş bir yayını izlemek mümkün olacak. Yayın yapanlara da gelen yeni özellikler sayesinde artık daha interaktif ve kaliteli yayınlar yapmak mümkün olacak.

The post PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Bugün Yayında appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Playstation 4'ün 2.0 Güncellemesi Bugün Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement