Plevnespor Ligdeki Yerini Korumak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Plevnespor Ligdeki Yerini Korumak İstiyor

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Işkın: "Hedefimiz 2. devre maçlarında rakiplerimizden puan alarak ligdeki yerimizi korumak"

08.04.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Sezai Işkın, "Hedefimiz 2. devre maçlarında rakiplerimizden puan alarak ligdeki yerimizi korumak" dedi.

Işkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Baraj Etabı'nın 1. devresinin 3. maçında Çankaya Belediye ANKA ile karşılaştıklarını ve maçı 3-0 kazandıklarını anımsattı.

15 Nisan'da 2. devre maçlarının başlayacağını belirten Işkın, "1. devrenin son maçını Çankaya Belediye ANKA ile yaptık. Kazanmamız gereken bir maçtı, kazandık. Dolayısıyla rakibimiz İnegöl'ün önüne geçtik. 15-17 Nisan tarihleri arasında 2. devre maçlarını oynayacağız. Hedefimiz 2. devre maçlarında rakiplerimizden puan alarak ligdeki yerimizi korumak" ifadesini kullandı.

Takımda yaşanan sakatlıklarının oyuncuları üzdüğünü ancak profesyonelce davranıp maçlara odaklandıklarını vurgulayan Işkın, şöyle konuştu:

"Voleybolcularımız, Serdar ve Gaiton'un sakatlıklarına üzüldü ama çok şükür sakatlık geçiren voleybolcularımızın durumu düşündüğümüz kadar kötü değil. Serdar'ın bileğinde çıkık var, kaval kemiğinde ise küçük bir kırık var. Bu sorunu küçük bir operasyon ile atlatacak. Korktuğumuz kadar kötü çıkmadı, Serdar yine sahalara, aramıza dönecek." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Plevnespor Ligdeki Yerini Korumak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement