PMYO Müdürü Demir'den Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

PMYO Müdürü Demir'den Veda Ziyareti

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat'a veda ziyaretinde bulundu.

19.02.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyareti sırasında Demir'e Bayburt PMYO Müdür Yardımcısı Hasan Kahraman, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akdam, Bayburt PMYO okutmanı Mutlu Adak da eşlik etti.

Bayburt'ta görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve mutlu olduğunu dile getiren Müdür Demir, Bayburt halkının kadirşinaslığından övgüyle bahsetti. Görev süresi boyunca verdiği destekten ötürü Belediye Başkanımıza şükranlarını bildiren Tahsin Demir, belediyemizle uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Türkiye'nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren müdür Demir, Bayburt'tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi.

Belediye Başkanımız Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tahsin Demir'in Bayburt'ta başarılı ve özverili çalışmalara imza attığını kaydetti. Yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Polat, ziyaret anısına müdür Demir'e Bayburt taşından yapılmış Şehit Osman Türbeleri maketi hediye etti ve ilimizdeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Öte yandan ilimizden ayrılan Tahsin Demir'in yerine 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Çiçek atandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PMYO Müdürü Demir'den Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.


Advertisement