Podolski'ye İmza Töreninde Çay İçirdiler - Son Dakika
Spor

Podolski'ye İmza Töreninde Çay İçirdiler

Galatasaray'la 3+1 yıllık sözleşme imzayalan Lucas Podolski'ye canlı yayında çay içirdiler. Sosyal medyada kıyamet koptu.

04.07.2015 16:48  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Podolski'yle 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde bir ilk oldu ve içmesi için Lukas Podolski'ye çay geldi. Çayı çok sevdiği bilinen Podolski kendisi için yapılan jeste bardaktan bir yudum alarak cevap verdi.

"BU SENE DAHA YOĞUN BİR İLGİ VARDI"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Podolski, "Geçtiğimiz senelerde de Galatasaray teklif yaptı. Fakat bu sene daha yoğun bir ilgi oldu. Ailem de buraya gelmemi istedi. Galatasaray beni çok istedi. Şampiyon takım. Bütün gücümü vereceğim. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması bu transferde benim için belirleyici rol olmadı. Ben bu transfere genel açıdan baktım. Taraftarların gösterdiği sevgi sonucunda kendimi burada çok huzurlu hissettim. Galatasaray'ı uzun zamandır takip ediyorum. Stattaki atmosferin harika olduğunu biliyorum." dedi.

"SNEIJDER'LE OYNAYACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"

"Kariyerimde çok fazla kupalar kazandım, bunun içinde Dünya Kupası da var." diyen Podolski, "Benim kazandığım kupalar karakterimi hiç değiştirmedi, ben bu başarıları kazanmamış olsam da karakterim aynı şekilde olacaktı. Futbolda her zaman aç olmalısınız. Bu sadece maçta değil antrenmanda da böyle olmalı. Sneijder ile büyük bir oyuncuyla oynayacağım için ayrıca mutluyum. Bir dönem birlikte oynadığım Hamit Altıntop ve diğer takım arkadaşlarımla buluşacağım anı da heyecanla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA ÇAY İÇTİ

Törende bir de sürpriz yapıldı ve Lukas Podolski'ye Türk çayı ikram edildi. Alman futbolcu, başkan Özbek'in isteği üzerine çaya şeker katıp bir yudum içti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Podolski'nin imza töreninin sonunda çay içmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ramazan ayında oruç tutan insanların hassasiyetini görmemezlikten gelen sarı-kırmızılı idareciler de taraftarların hışmına uğradı.

TANMAN'A MAXI PEREIRA SORUSU

Benfica'yla sözleşmesi sona eren Uruguaylı sağ bek oyuncusu Maxi Pereira'nın transferinde sona yaklaşıldığı iddialarının sorulması üzerine Cüneyt Tanman, "Biz bilmiyoruz sona yaklaşıldığını. Transfer sezonu başladığından beri birçok isim telaffuz edildi. Saydığınız isimlerle herhangi bir temas yok" şeklinde yanıt verdi.

SÖZLEŞME DETAYLARI AÇIKLANDI

Sarı-kırmızılı takımın KAP'a yaptığı açıklamada, 3+1 yıllığına anlaşılan yıldız futbolcunun 3 milyon euro sabit ücret ve maç başına 20 bin euro kazanacağı belirtildi. Alman futbolcunun, Galatasaray'la anlaştığı 3 sezonun herhangi birinde Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanması halinde Arsenal'e bir kereye mahsus olmak üzere 500 bin euro ödenecek.

Podolski'nin 2017-2018 sezonunda 20'si ilk 11'de olmak üzere en az 30 resmi maçta oynamasıyla devreye girecek olan opsiyona göre ise oyuncu 2018-2019 sezonunda 2.3 milyon euro sabit ücret ve 25 bin euro maç başı ücreti alacak.

Yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Lukas Josef Podolski ve kulübü Arsenal FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Ayrıca, eski kulübüne 2016-2017, 2017-2018 veya 2018-2019 sezonlarından herhangi birinde Kulübümüz Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanırsa bir kereye mahsus olmak üzere 500.000 EUR daha ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 3+1 futbol sezonu (son sezon opsiyonlu) için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2015-2016 sezonu için : 3.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 3.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 3.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti,
2018-2019 seoznu için : 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (Opsiyon şartı futbolcunun 2017-2018 sezonunda 20 'si ilk 11'de olmak üzere en az 30 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır).

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."






Podolski\'ye İmza Töreninde Çay İçirdiler

Son Dakika Spor Podolski'ye İmza Töreninde Çay İçirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (107)

  • Metin çornipolat: Ulan bir Çay Yüzünden kendinizi tutamıyorsanız tutmayın şu orucu da günaha girmeyin 21 6 Yanıtla
  • ......: la adam müslüman degilki siz neyin kafasini yasiyorsunuz la birakin bu ayakları aman ne kadar milletin yediğine ictigine karismaya meraklisiniz 20 6 Yanıtla
  • amed serhildan: Karşinda biri çay içiyor diye oruç tutamiyorsanno zaman hiç tutma 24 1 Yanıtla
  • gs: ulan memlekin yarisi oruc tutmuyo bunumu gordunuz 24 0 Yanıtla
  • m.Ali: lan dangalaklar siz oruç tutuyonuzmu da elin almanının içtiği çaya yorum yapıyonuz. 20 4 Yanıtla
  • Lycan: Ne salak adamlar var sanki herkes Oruç tutuyor bir etrafınıza bakın sözde Müslüman olmayın 18 2 Yanıtla
  • hakan: Adam oruçtan ne anlar bizim kendi insanımız sigara çay içiyo sokak ortasında 18 1 Yanıtla
  • muhammed: içti içti napacaksınız siz elin gavuruyla uğraşacağınıza gidin bi eminönüne bak bakalım orda insanın gözüne baka baka nasıl balıkları götürüyolar... 16 1 Yanıtla
  • cibomlu: helal gol makinası geldi 14 3 Yanıtla
  • GS Lİ: tepkiler anlamsız,adamın cay icmesiyle tahrik olunuyorsa bosuna oruc tutuyorsunuz,nevsine hakim olmak lazım,orucu tutarken tutmayana tepki göstermek haksızlıktır 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement