Podyumun Minik Yıldızları" - Son Dakika
Güncel

Podyumun Minik Yıldızları"

Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin okul öncesi öğrencileri anneleri ile podyuma çıktı.

27.04.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin okul öncesi öğrencileri anneleri ile podyuma çıktı. 30 farklı ülkenin yerel kıyafetlerini sergileyen minik öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu.

Merkezde eğitim alan 120 öğrenci, düzenlenen etkinlikte "Sev kardeşim" şarkısını seslendirdi. Dans gösterisi ile büyük alkış alan çocuklar, öğretmen ve velilerinin hazırladığı 30 ülkenin yerel kıyafetleri ile bir defile gerçekleştirdi.

Ay yıldızlı kıyafetli anneleriyle podyuma çıkan minikler, renkli görüntüler oluşturdu. Hindistan'dan Japonya'ya, Porto Riko'dan Çin'e, Kazakistan'dan Mısır'a kadar pek çok ülkenin kıyafetlerinin yer aldığı defilede, ülkeler de tanıtıldı.

İmece usulü defile

Oğlu Yusuf Kayra Kayalı ile podyuma çıkarak Hindistan'ın yerel kıyafetini sergileyen Ayşe Kayalı, "Podyuma çıkmak çok güzel bir şey. Çocuğumuzla çıkmak çok daha heyecanlı ve mutluluk verici. En kıymetli varlığımız çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla birlikte bu heyecanı bize yaşadık." dedi.

Ay yıldızlı kıyafet konseptini, öğretmenlerin yardımları ile hazırladıklarını belirten Kayalı, diğer velilerle kıyafetleri imlece usulü diktiklerini anlattı.

Kızı Öykü Hatice ile aynı podyumu paylaşan Emel Köse de defilede güzellik kraliçeleriyle ünlü bir ülke olan Porto Riko'nun kıyafetlerini sergileyerek unutamayacakları bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Podyumun Minik Yıldızları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement