Polat'tan Yemek - Son Dakika
Yerel

Polat'tan Yemek

Polat\'tan Yemek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bölge Toplantıları için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Mustafa Şentop, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkez Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ onuruna yemek verdi.

16.02.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bölge Toplantıları için Malatya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Mustafa Şentop, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkez Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ onuruna yemek verdi.

Yeşilyurt ilçesinde gerçekleşen toplantıya Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, H. Cemal Akın, M. Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, önceki AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, önceki AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın'ın yanı sıra Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞENTOP "MALATYA, MİSAFİRPERVERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ BİZLERE YAŞATTI"

Şentop, "Bölge Toplantılarına katılmak için Malatya'ya geldik. Malatya'da bölge toplantılarımızın 17.sini gerçekleştirdik. Malatyalı hemşerilerimizin her seçimde bizlere artarak vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah vermiş olduğunuz destekleri sizlere hizmet olarak sunacağız. Bugün Malatya bizi çok iyi ağırladı, misafirperverliğin en güzel örneğini bizlere yaşattı. Gösterilen ilgi bizi fazlasıyla memnun etti. Ben Malatya Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

POLAT "HAKKA VE HALKA OLAN SEVDAMIZLA HİZMET ETMEYE DAVAM EDİYORUZ"

Ev sahibi olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, "Yerel seçimlerden sonra vakit kaybetmeden yeni bir oluşum içerisine girdik. Bu kısa zamanda çok yol kat ettik. Yeşilyurt'umuzu ve Malatya'mızı en yaşanabilir, tarihini, kültürünü yaşayan ve yaşatan modern bir kente dönüştürmek için çalışmalarımıza bıkmadan usanmadan hakka ve halka olan hizmet sevdamızla devam ediyoruz. Malatya'mıza Yeşilyurt'umuza gelen ve bizleri ziyaret eden, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop, İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ'a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya'mıza Yeşilyurt'umuza hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum" dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat sanat merkezi öğrencilerinin yapmış olduğu "Elif ve Vav" harflerinin yer aldığı tabloyu hediye ederek, "Yeşilyurt Belediyesi çalışmalarında elif gibi dimdik, vatandaşlara karşı ise Vav gibi mütevazı" olduklarını ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polat'tan Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement