Polatlı Belediyesinden AÖF Sınavlarında Ulaşım ve Rehberlik Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Polatlı Belediyesinden AÖF Sınavlarında Ulaşım ve Rehberlik Hizmeti

Ankara'nın Polatlı Belediyesi, 6-7 Aralıkta Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına ilçede girecek olanlara ulaşım ve rehberlik hizmeti verecek.

14.10.2014 17:39  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Belediyesi, 6-7 Aralık'ta Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarına ilçede girecek olanlara ulaşım ve rehberlik hizmeti verecek.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  yaptığı açıklamada, AÖF Öğrencilerinin sınav yeri tercihini internet üzerinden 17 Ekim'e kadar Polatlı olarak değiştirmeleri halinde Belediyelerinin, sınav günü ilçeye gelen öğrencilere, ulaşımda kolaylık sağlayacağını ve rehberlik hizmeti vereceğini söyledi.

Yıldızkaya, "AÖF öğrencilerini rahat bir şekilde strese girmeden, 'sınav yerine ulaşacak mıyım, sınava yetişecek miyim' stresi olmadan, Polatlı'daki AÖF öğrencilerimizle birlikte şehrimizde sınava girmeye davet ediyoruz. Polatlı'da sınava girecek olan çevre ilçelerdeki adayların 0312 623 40 30 ve 0 312 623 01 14 nolu telefonlara ulaşmaları halinde kendilerine, sınava merkezine ulaşmak, sınav yeri gibi her türlü sorunlarını aşmada kolaylık sunulacaktır" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı Belediyesinden AÖF Sınavlarında Ulaşım ve Rehberlik Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement