Polatlı Belediyesi, Yaklaşık 150 Kişiye İş Buldu - Son Dakika
Yerel

Polatlı Belediyesi, Yaklaşık 150 Kişiye İş Buldu

Polatlı Belediyesi, Yaklaşık 150 Kişiye İş Buldu

Belediye bünyesinde oluşturulan istihdam merkezi, yaklaşık 150 işsize OSB'de iş buldu.

09.06.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Belediyesi, bünyesinde oluşturulan istihdam merkezi yaklaşık 150 işsizi işe kavuşturdu.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, yaptığı açıklamada, merkezin, 2 aylık sürede 147 işsizi çeşitli iş yerlerinde istihdam ettiğini belirterek, Polatlı OSB'deki iş yerlerinin ise 235 elemana daha ihtiyacının olduğunu söyledi.

Yıldızkaya, "Organize sanayideki çeşitli iş yerlerinde makineci, CNC, kaynakçı, endüstriyel kalıpçı, forkliftçi, güvenlik ve vasıfsız elemanlara ihtiyaç var. Gerçekten çalışmak niyetinde olan hemşehrilerimiz istihdam merkezine geldikleri takdirde, vasıflarına uygun işlere gönderilecekler.  Yeter ki hemşehrilerimiz çalışmak istesinler" diye konuştu.

İstihdama yönelik KOSGEB girişimci kurslarının belediye bünyesinde açılması gibi çalışmalar yürüttüklerini hatırlatan Başkan Yıldızkaya, şunları söyledi:

"İlçemizdeki işsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla faaliyete devam eden istihdam merkezi, işsizliği azaltmaya yönelik önemli bir görev görüyor. İş ve işçiyi buluşturup istihdama katkı amacıyla açtığımız merkezde, personelimiz vatandaşlardan gelen başvuruları kayda alarak çeşitli kurum ve kuruluşlarla irtibata geçiyor. Buralarda başvuruların istihdamı amacıyla verileri paylaşan büromuz, hizmete başladığı günden bu yana yüzlerce vatandaşımıza iş imkanı oluşturdu." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı Belediyesi, Yaklaşık 150 Kişiye İş Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement