Polatlı'da Av ve Doğa Festivali - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da Av ve Doğa Festivali

Polatlı'da ilk kez "Av ve Doğa Festivali" gerçekleştirildi.

24.05.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı'da ilk kez "Av ve Doğa Festivali" gerçekleştirildi.

Polatlı Belediyesi ile Av ve Doğa Dergisinin birlikte düzenlediği festivale Ankara'nın yanı sıra çevre il ve ilçelerden avcılar katıldı.

Üçpınar Atış Poligonunda gerçekleştirilen festivalde avcılıkla ilgili stantlar açıldı, çeşitli dallarda  atış müsabakaları yapıldı.

Avcı Trap Atışı, Koşar Domuz Atış Yarışması, Tek Kurşun Atış Yarışması, Havalı Tabanca Atışları, Havalı Tüfek Atışları, Tabanca Atış Yarışması, Yivli Atış Yarışması, Levyeli Av Tüfeği Atışı, Geleceğin Avcıları Atış Yarışması (12-16 yaş grubu), Sapan Yarışması, Çocuklara Panayır Havalı Tüfek Atışı, Hedefe Ok Atışı, 3D Ok Atışı, Ördek Düdüğü Yarışması, Paintball Yarışması, Festival Fotoğraf Yarışması ve palavra yarışması gibi etkinliklerin yapıldığı festival, büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ilerleyen yıllarda festivali daha geniş bir katılımla gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Başkan Yıldızkaya, "Yaptığımızı çalışmaların Polatlımızın tanıtımına ve şehrimizin turizm potansiyeline çok büyük katkı vereceğine inanıyorum. Tanıtım çalışmalarımızı her yıl artırarak sürdüreceğiz." dedi.

Polatlı Belediyesi Av ve Doğa Festivali Organizasyon Başkanı Kamil Üçbaş ise Türkiye'de bir ilki başardıklarını dile getirdi. Üçbaş, böyle bir festivalin bu kapsamda düzenlenen ilk festival olduğunu vurgulayarak, "Aynı festival Fransa ve İngiltere'de düzenli olarak yapılmaktadır, Bunun 3'üncüsü de Polatlımızda yapılıyor." diye konuştu.

Festivalde havai fişek gösterisi de düzenledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı'da Av ve Doğa Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement