Polatlı'da Çevre İlaçlama Çalışması - Son Dakika
Güncel

Polatlı'da Çevre İlaçlama Çalışması

Polatlı Belediyesinin, havaların ısınmasıyla ortaya çıkan mikroorganizmalara karşı çevre ilaçlama çalışması başlattığı bildirildi.

03.06.2016 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Belediyesinin, havaların ısınmasıyla ortaya çıkan mikroorganizmalara karşı çevre ilaçlama çalışması başlattığı bildirildi.

Polatlı Belediyesinden yapılan açıklamada, Polatlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekiplerinin, kentte bulunan parklar, oyun alanları, ve piknik alanlarını dezenfektan su bazlı temizlik malzemeleriyle ilaçladığı belirtildi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ekiplerin, park ve kamusal alanları, mikro biyolojik canlıların özellikle çocuklara zarar vermesini önlemek için özel çalışma yürüttüklerini ifade ederek, ilaçlamada, su bazlı, doğa ve çevre dostu, kanserojen etkisi olmayan dezenfektanları kullandıklarını söyledi.

Çocukların sağlığının korunması amacıyla ilaçlama faaliyetlerine ağırlık verdiklerini kaydeden Yıldızkaya, "Kamu sağlığını korumak ve sağlıklı yaşamı etkin kılmak için şehrimizde, ortak yaşam alanlar kimyasal içermeyen maddeler ile dezenfekte ediliyor ve bu alanlar sağlığa uygun hale getiriliyor. Çalışmalarımız, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırıyor. İlaçlamayı çevreyi kirletmeyen ilaçlarla yapıyoruz." dedi.

.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polatlı'da Çevre İlaçlama Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement