Polatlı'da Sanayi, Otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da Sanayi, Otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı Açıldı

Polatlı\'da Sanayi, Otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı Açıldı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Sakarya Zaferi'nin 93. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen Sanayi, Otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı açıldı.

11.09.2014 18:41  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Belediyesi Necip Fazıl Parık 2. Etapta, 91 firmanın standının yer aldığı fuarın açılışına Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, öteki ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilgin, açılışta yaptığı konuşmada, kutlamaların Sakarya Zaferi'nin şanına yakışır şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Bu yıl Sakarya Zaferi etkinlikleri birçok ilke ev sahipliği yapıyor. Fuara 91 firma katıldı. Fuarın Polatlı'mızın ekonomisine, ticaretine, tarımına katkı sunacağı inancındayım. Fuarın gerçekleştirilmesine emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Yıldızkaya ise kutlamalara 22 Ağustos'ta tarihi mekanlara düzenlenen gezilerle başlattıklarını, kutlamaların ilk gününde civar il ve ilçelerden gelen 91 firmanın sergi açtığını söyledi.

Polatlı'nın tarih turizminden önemli gelir elde edeceğini savunan Yıldızkaya, "Önümüzdeki dönemde Polatlı'nın tarih turizminden çok büyük kazanç elde edeceğini ümit ediyorum. Yapacağımız çalışmalarla, göstereceğimiz gayretle inşallah Polatlı'mızı Çanakkale'ye alternatif bir tarih turizm merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Fuarımızın Polatlı'mızın sosyoekonomik hayatına çok büyük katkı vereceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi, katılımcılar stantları gezdiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı'da Sanayi, Otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement