Polatlı Kent Konseyi Muhtarlar Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Polatlı Kent Konseyi Muhtarlar Toplantısı

Polatlı Kent Konseyi Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

19.10.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Kent Konseyi Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Polatlı Belediye Evi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Şehitlik Mahallesi muhtarı Feza Akman'ın başkanlığında Mahalle Muhtarları Çalışma Grubu oluşturuldu. Grubun başkan yardımcılığına Adatoprakpınar Mahallesi muhtarı Muammer Kanlı, sekreterliğine ise Gazi Mahallesi muhtarı Mahmut Erdoğan oy birliğiyle seçildi.

Toplantıda konuşan Polatlı Kent  Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, oluşturdukları Mahalle Çalışma Grubunun şehrin sorunlarının tespit ve çözümü ile gelişimine önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi. Öztürk, "Yeni büyükşehir yasasıyla Polatlımızın mahallesi 13'ten 95'e çıktı.  Tüm muhtarlarımızla bir araya gelip yüz yüze konuşarak Mahalle Çalışma Grubunu oluşturmak,  şehrimizde yaşayan toplumun her kesiminden vatandaşın sorunların çözümüne katkı sunması ve yerel yönetimde söz sahibi olmalarını sağlamak istedik" dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'yı temsilen toplantıya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin ise Polatlı'nın sorunlarına çözüm üretmek için var güçleriyle çalıştıklarını, Kent Konseyinin sorunların tespiti ve çözümne ilişkin önerilerinin çalışma şevklerini artırdığını dile getirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı Kent Konseyi Muhtarlar Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement