Polatlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Polatlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beü'yü Ziyaret Etti

Polatlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beü\'yü Ziyaret Etti

Ankara Polatlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2 Haziran Çarşamba günü Bülent Ecevit Üniversitesi’ne Üniversiteyi tanıma amaçlı bir gezi düzenlediler.

02.06.2016 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Polatlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2 Haziran Çarşamba günü Bülent Ecevit Üniversitesi'ne Üniversiteyi tanıma amaçlı bir gezi düzenlediler. Öğretmenler eşliğinde yaklaşık yüz kişilik grup Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler görevlileri tarafından karşılanarak Farabi Kampüsü gezisi düzenlendi. Gezinin ardından Tahir Karauğuz Konferans Salonu'na geçen öğrenciler BEÜ'nün tanıtım filmlerini seyrettiler. BEÜ Basın Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörü Femi Gür öğrencilere BEÜ hakkında bilgiler verdikten sonra onlara Üniversite yaşamını ve üniversite tercihleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Öğrenciler Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Rüştü Onur Çalışma Salonu, öğrencilerin hizmetine yeni açılan Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Çalışma Salonu'nu, Geomatik Mühendisliği Bölümü'nü ve Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi'ni (MEDEM) gezdiler. Mezuniyet Törenleri haftasına denk gelen ziyarette öğrenciler törenlerin yapıldığı Sezai Karakoç Kültür Merkezi'ndeki üniversite mezuniyet törenini görme fırsatı yakaladılar.

Öğretmen Musa Tokmak, okulu ve öğrencileri adına yaptığı açıklamada Bülent Ecevit Üniversitesi'ni çok sevdiklerini söyleyerek "Bülent Ecevit Üniversitesi'ni araştırdık ve hem bölüm çeşitliliği hem de eğitim kalitesi ve kampüs olanaklarını göz önüne alarak gezimizi düzenledik. Hem öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz hem de okul idaremiz BEÜ'ye gelmeyi çok istedik. Sağolun sizler de bizi en iyi şekilde ağırladınız. Öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım adına misafirperverlikleri için başta BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere tüm BEÜ ailesine teşekkür ederiz." dedi.

Öğrenciler öğle yemeğinin ardından BEÜ'den ayrıldılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polatlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement