Polatlı Ticaret Odası'ndan Üyelerine Özel Kimlik Kartı - Son Dakika
Yerel

Polatlı Ticaret Odası'ndan Üyelerine Özel Kimlik Kartı

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, “Sağlık sektöründen gıda sektörüne kadar birçok firmayla anlaşma sağlayarak üyelerimizi indirimlerden yararlanmalarını sağlayacağız” dedi.

22.03.2016 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, "Sağlık sektöründen gıda sektörüne kadar birçok firmayla anlaşma sağlayarak üyelerimizi indirimlerden yararlanmalarını sağlayacağız" dedi.

Polatlı Ticaret Odası çıkardığı özel kimlik kartları ile 2 bine yakın üyesine birçok avantaj sağladı. Polatlı Ticaret Odası'nın 2015 yılında ve 2016 yılı başında imzaladığı protokol ile Polatlı Ticaret Odası üyeleri, Haymana Grannos Termal Otel 'de üye kimlik kartları ile konakladıkları takdirde yüzde 20 indirimli yararlanabilecek.

Birçok sektörde üyelerin kullanabileceği kuruluş ve firmalarla anlaşma imzalayacaklarını belirten Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri üyelerimize en iyi kalitede hizmet vermeyi ilke edinmiştik. Aynı zamanda ilçemizin ticari ve ekonomik hayatına gelişmeyi sağlayıcı katkılarda bulunmayı faaliyetlerin odak noktası olarak belirledik. Bu amaçlar doğrultusunda üye odaklı yönetim anlayışı ile sosyal projelere önem veriyoruz. Odamızın üye kimlik kartının işlevselliğini arttırmanın yanında, odamız üyeliğini cazip kılmak, saygınlığını korumak, oda-üye bütünleşmesinin yanında üyelerimizin de birbirleri ile bütünleşmelerini sağlamak için yapılan çalışmalarımız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Sağlık sektöründen gıda sektörüne kadar birçok firmayla anlaşma sağlayarak üyelerine avantajlar sağladıklarını kaydeden Sakarya, "Sağlık sektöründen gıda sektörüne kadar birçok firmayla anlaşma sağlayarak üyelerimizi indirimlerden yararlanmalarını sağlayacağız. Üye kimlik kartlarımızda ön yüzünde üye bilgileri, arka yüzüne ise tarihi gordion tümülüsü resmini yerleştirdik. Bu hafta sonuna kadar 2000'e yakın üyemizin birinci yetkililerine kimlik kartları ulaşmış olacaktır. Eğer kimlik kartı ulaşmayan üyelerimiz varsa odamız ile irtibata geçip temin edebilirler. Tüm üyelerimize hayırlı olsun dileklerimle indirim protokollerimizi takip etmelerini istiyorum" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polatlı Ticaret Odası'ndan Üyelerine Özel Kimlik Kartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement