Polatlı Zabıtasından Bayram Denetimi - Son Dakika
Yerel

Polatlı Zabıtasından Bayram Denetimi

Polatlı Zabıtasından Bayram Denetimi

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi, ilçede bulunan dükkanları denetledi.

25.07.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi,  ilçede bulunan alışveriş merkezlerini, ekmek fırınlarını, marketleri, kasapları ve pazar yerlerini  denetledi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, vatandaşın rahat alışveriş yapması ve huzurlu bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerinin denetimlerini artırdığını,  temizlik ekiplerinin ise merkezindeki caddeleri belli aralıklarla yıkadığını söyledi.

Zabıta ekiplerinin iş yerlerinin temizliği, satılan ürünlerin kalite ve son kullanma tarihleri ve resmi belge kontrolü yaptığını belirten Yıldızkaya, "Zabıta ekiplerimiz, hemşehrilerimizin huzur içinde Ramazan alışverişi yapmaları ve güzel bir bayram geçirebilmeleri için denetimlerini artırdı.  Polatlı Belediyesi olarak halkımızın sağlığına çok önem veriyoruz. Bu anlamda kasaplarımızı, et reyonu bulunan dükkanları hijyenik açıdan gıdaların nasıl saklandığıyla ilgili denetim yapıyoruz.  Zaten bu denetimlerin temel gayesi de halkımızın sağlığını korumaktır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı Zabıtasından Bayram Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement