Polis Aileleri Çocuk Yuvasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Polis Aileleri Çocuk Yuvasını Ziyaret Etti

Polis Aileleri Çocuk Yuvasını Ziyaret Etti

Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu‘nun eşi Seyhan Aydoğdu ve beraberinde Bartın İl Emniyet Müdürlüğü personelinin eşleri Bartın’da bir çocuk yuvasını ziyaret etti.

14.04.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'nun eşi Seyhan Aydoğdu ve beraberinde Bartın İl Emniyet Müdürlüğü personelinin eşleri Bartın'da bir çocuk yuvasını ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl dönümü Bartın'da birbirinden farklı ve anlamlı etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'nun eşi Seyhan Aydoğdu ve beraberindeki Bartın İl Emniyet Müdürlüğü personelinin eşleri Bartın'da bir çocuk yuvasını ziyaret etti. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerinin de katıldıkları ziyarette ilk olarak Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'nun eşi Seyhan Aydoğdu, çocuk yuvasının bahçesine karanfil çiçeği dikti.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından daha önceden hazırlanarak yürütülen Kuzey Yıldızı isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın'a getirilen Kanka Polis'inde katıldığı ziyarette çocuklarla yaş pastalar kesilerek çeşitli hediyeler takdim edildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Aileleri Çocuk Yuvasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement