Polis Babasını Öldüren Genç, Yakalanacağını Anlayınca Kafasına Sıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis Babasını Öldüren Genç, Yakalanacağını Anlayınca Kafasına Sıktı

Polis Babasını Öldüren Genç, Yakalanacağını Anlayınca Kafasına Sıktı

Zonguldak'ta polis babasını öldüren, ardından bir taksiciyi vurarak aracını gasp eden 23 yaşındaki Ercan Koz, yakalanacağını anlayınca intihar etti.

11.02.2016 18:03  Güncelleme: 01:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Yenice ilçesinde 23 yaşındaki Ercan Koz, para vermediği için tartıştığı babası polis memuru 46 yaşındaki Recep Koz'u tabanca ile öldürdü. Kaçarken bindiği taksinin sürücüsünü de yaralayıp aracını gasp eden, yolda aracına çarptığı başka bir sürücüyü de yaralayan Ercan Koz, Zonguldak'ta polisten kaçarken kaza yaptı. Yakalanacağını anlayınca silahı başına dayayıp ateşleyen Ercan Koz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BABASINI SİLAHIYLA ÖLDÜRDÜ

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Perşembe Beldesi'nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Ercan Koz, Karabük'ün Yenice ilçesi'nde oturan 17 yıllık polis memuru olan babası Recep Koz'un Atatürk Mahallesi'ndeki evine gitti. Ercan Koz, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gece görev yapan babası Recep Koz'dan iddiaya göre para istedi. Baba Koz, para vermeyince tartışma çıktı. Tartışma esnasında babasının silahını alan Ercan Koz, babasını göğsünden ve karnından vurarak öldürdü.


23 yaşındaki Ercan Koz

TAKSİCİYİ VE ARACINA ÇARPTIĞI SÜRÜCÜYÜ YARALADI

Evden çıkarak, havaya iki el ateş etip kaçan Ercan Koz, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bir taksiye binerek Perşembe'deki evine gitmek istedi. Belde girişinde önlem alan jandarma ekibini gören Ercan Koz, taksi sürücüsüne ateş etti. Yaralanan sürücü 40 yaşındaki Sedat Demirbaş'ı araçtan atan Ercan Koz, 67 T 6013 plakalı taksiyle kaçmaya devam etti. Elvanpazarcık Beldesi'nde hızla ilerlerken bir otomobile çarpan Koz, tartıştığı araç sürücüsü Osman Aktaş'a da ateş edip omzundan yaralayarak Zonguldak'a kaçtı.

46 yaşındaki Recep Koz

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHARA ETTİ

Çaydamar Mahallesi'nde önlem alan polisin "dur" ihtarına uymayan Ercan Koz, Polis ekiplerinden kaçmak isterken şehir girişindeki tren geçidinden geçen yük treni nedeniyle yan yola sapıp çıkmaz sokağa girdi. Kullandığı taksi yol kenarındaki telefon direğine çarparak duran Koz, önce polis ekiplerine ateş açtı. Yakalanacağını anlayan Koz, silahını başına dayayarak intihar etti.

Ercan Koz yakalanacağını anlayınca direğe çarptığı aracın içinde intihar etti.

Ağır yaralanan Ercan Koz, kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan diğer 2 sürücüden Sedat Demirbaş'ın da durumunun ağır olduğu, diğer sürücü Osman Aktaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


Polis memuru baba Recep Koz

KREDİ ÇEKİP OĞLUNA TAKSİ ALMIŞ

Polis memuru Recep Koz'un, 6 ay önce bankadan kredi çekerek oğlu Ercan Koz'a taksi aldığı, ancak Ercan Koz'un taksi ile düzenli çalışmadığı ve sürekli babasıyla tartıştığı ileri sürüldü. Oğlu tarafından öldürülen polis Recep Koz'un eşi Gülhan ve diğer oğlu Emrah'ın da İstanbul'da çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Recep Koz'un cenazesi evinden bu şekilde çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis Babasını Öldüren Genç, Yakalanacağını Anlayınca Kafasına Sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • polatc52: yorum yazan arkadas ölmüs insanlar hakkinda cirkin yorum yazmayin yok kimin ahini aldi bilmem ne yazik ya nasil bir toplum olduk bole sirf polis ve oglu icinmi bole oluyor toplum polise askere nasil bir kin besliyor bole bir aile parçalandi yok oldu allahim herseyin hayirlisini versin allah rahmet eglesin 10 2 Yanıtla
  • Engin Baloğlu....: Allah Rahmet Eylesin Recep abi seni cok sevıyorum :( :( 6 1 Yanıtla
  • türkiyem: bu etekliler ölünün bile arkasından konuşuyorlar 6 0 Yanıtla
  • Engin Baloğlu....: Allah Rahmet Eylesin Recep koz abim seni hiç unutmıycam 5 0 Yanıtla
  • Gerçekleri bilip bunları Parasal Değerlendiren TBM: Tazminat düzenlemesi yapıyolar, ekgösterge 3000 olsun diyolar...Yasalaşıyo bu ay bile alamıyoruz daha...... Bütün bu saçmalıklarla uğraşacağınıza Ekgöstergeyi ayın bakanlıkta çalıştığımız astsubaylar gibi 3600 yapsaydınız....... Abilerimizde çoluk çocuğunu okutmak için emekliliği 10-15 sene geçirmeselerdi keşke.... 2 1 Yanıtla
  • isimsiz: allah rahmet eylesin 1 0 Yanıtla
  • Hacivat: Dilenirim, yine de para icin kimseye rezil olmam.. 1 0 Yanıtla METEHAN KALKAN: SALAK DİLENİRSEN ZATEN REZİL OLURSUN,DÜŞÜNSENE KIZ ARKADAŞIN SENİ DİLENİRKEN GÖRSE NE HİSSEDERSİN 8 2
  • Polis: Böyle bir babanın evladiydiki recep abi onları tanımayan bilmez 0 0 Yanıtla
  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.


Advertisement