Polis Bir Evin Bahçesinde 68 Kilo Esrar ile 1850 Kök Hint Keneviri Ele Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Polis Bir Evin Bahçesinde 68 Kilo Esrar ile 1850 Kök Hint Keneviri Ele Geçirdi

Polis Bir Evin Bahçesinde 68 Kilo Esrar ile 1850 Kök Hint Keneviri Ele Geçirdi

SAMSUN'da bir tarlaya ve eve baskın yapan Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, 68 kilo esrar ve 1850 kök hint keneviri ele geçirdi.

04.08.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN'da bir tarlaya ve eve baskın yapan Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, 68 kilo esrar ve 1850 kök hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 51 yaşındaki Ahmet A., gözaltına alındı.

İl Emiyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu İlie Mücadele Şube ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmada Çarşamba İlçesi Yeniköseli Mahallesi'nde oturan Ahmet A.'nın uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Sivil ekipler şüphelinin evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliye ait bahçeyi de arayan polis, kurutulmaya bırakılmış ve bahçenin çeşitli bölümlerine gizlenmiş 68 kilo esrar ele geçirdi.

Öte yandan yapılan aramada bahçeye dikili halde 1850 kök hint keneviri bulundu. Polis dikili hint kenevirlerini bahçeden söktü. İzinsiz hint keneviri dikmek ve uyuşturucu ticareti yaplmak suçundan gözaltına alınan Ahmet A.'nın Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Bir Evin Bahçesinde 68 Kilo Esrar ile 1850 Kök Hint Keneviri Ele Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement