Polis Boğulmalara Karşı Broşür Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Polis Boğulmalara Karşı Broşür Dağıttı

Polis Boğulmalara Karşı Broşür Dağıttı

Çorum’un Sungurlu ilçesi’nde polis ekipleri yaz aylarında boğulma olaylarının yaşanmaması için vatandaşlara bilgilendirmek amacıyla broşürler dağıttı.

11.08.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesi'nde polis ekipleri yaz aylarında boğulma olaylarının yaşanmaması için vatandaşlara bilgilendirmek amacıyla broşürler dağıttı.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle gölet, baraj ve akarsulara giren vatandaşların çoğalmasıyla birlikte boğulmaların önüne geçebilmek amacıyla uyarı broşürü dağıttı.

Dağıtılan broşürde, boğulmalara karşı alınacak tedbirler, boğulmalarda ilk yardım, çeken akıntı nedir? Boğulmamak için neler yapılmalıdır? ve sevdiklerinizi gözü yaşlı bırakmayın temalı konular anlatıldı.

Polisin boğulmalara karşı vatandaşları bilinçlendirmesinin çok önemli ve güzel bir uygulama olduğunu belirten vatandaşlar, "Polisin yaptığı bu uygulama çok güzel. İnsanlar dağıtılan bu broşürleri okuyarak bilinçlenebilir. Bu zamanlarda gölet, baraj, ırmak ve denize giren çok insan var. Boğulma olaylarını da televizyonlarda sıklıkla görüyoruz. Bu yüzden uygulama için polislere teşekkür ediyorum. Polisin yaptığı bu uygulama vatandaşların tedbirli olması için. Yüzme bilmeyenlere de tavsiyem fazla derinlere gitmesinler. Polisin bu uygulamasını çok iyi biliyorum. Polis bizim iyiliğimiz için var" diye konuştular. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Boğulmalara Karşı Broşür Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement