Polis Ekibine Saldıran Teröristlerin Etkisiz Hale Getirilmesi - Son Dakika
Güncel

Polis Ekibine Saldıran Teröristlerin Etkisiz Hale Getirilmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tatvan Devlet Hastanesi görüntüsü Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay'ın konuşması Saldırıda yaralanan Ş.V'nin konuşması Yaralı Ş.V'nin ağabeyi E. V'nin konuşması Yaralı Ş.V'nin yengesi L. V'nin konuşması Saldırı sırasında merminin isabet ettiği camdan görüntüler Polis ekibine saldıran teröristlerin etkisiz hale getirilmesi Tatvan'da polis kontrol noktasındaki güvenlik görevlilerine uzun namlulu silahlarla saldıran terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan iki vatandaşın tedavisi sürüyor Ş.V: "Saldırı anında evimizin pencere kilidine denk gelmesiyle seken mermi bana isabet etti.

23.06.2016 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tatvan Devlet Hastanesi görüntüsü

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay'ın konuşması

Saldırıda yaralanan Ş.V'nin konuşması

Yaralı Ş.V'nin ağabeyi E. V'nin konuşması

Yaralı Ş.V'nin yengesi L. V'nin konuşması

Saldırı sırasında merminin isabet ettiği camdan görüntüler Polis ekibine saldıran teröristlerin etkisiz hale getirilmesi

Tatvan'da polis kontrol noktasındaki güvenlik görevlilerine uzun namlulu silahlarla saldıran terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan iki vatandaşın tedavisi sürüyor

Ş.V:

"Saldırı anında evimizin pencere kilidine denk gelmesiyle seken mermi bana isabet etti. Merminin bana değdiğinden haberim yoktu. Annem eve geldiğinde halimi gördü ve bağırmaya başladı"

"Bizim başımıza geldi, başkasının başına gelmesin"

Tatvan'da polis ekibine saldıran teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan iki vatandaşın tedavisi devam ediyor.

Tatvan'daki terör saldırısı esnasında evine isabet eden mermi ile yaralanan Ş.V, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Ş.V, silah sesleriyle uyandığını ve yatağının üzerinden dışarıya bakmak için cama yöneldiğinde merminin isabet ettiğini söyledi.

Saldırı sırasında bahçede olan annesinin koşarak eve geldiğini kaydeden Ş.V, şunları aktardı:

"Ben içerideydim. Silah seslerini duydum. Baktım annem bahçede koşuyordu. Bende ona bakıyordum. Saldırı anında evimizin pencere kilidine denk gelmesiyle seken mermi bana isabet etti. Merminin bana değdiğinden haberim yoktu. Annem eve geldiğinde halimi gördü ve bağırmaya başladı. Annem benden kan aktığını gördüğünde merminin bana isabet ettiğini anladım. Kan aktıktan sonra yaralandığımı anladım."

"Huzur istiyoruz"

Ş.V, sağlığının iyi olduğunu, ilçelerinde bu tür olaylar ile karşılaşmak istemediklerini belirterek, "Artık huzur istiyoruz. Bizim başımıza geldi, başkasının başına gelmesin. Ben bu duruma düştüm, kimsenin bu duruma düşmesini istemiyorum." dedi.

"Bu olayları lanetliyoruz"

Ş.V'nin yakını L.V, yaşanan olaydan dolayı çok korktuklarını ifade etti.

Terör saldırısını lanetleyen ve bunların artık bitmesini dileyen L.V, "Çok korktuk. Çoluk çocuk bu gece korkudan yatamadık. Yaşadıklarımızı anlatamam. Bir kör kurşunla eşimin kız kardeşi vuruldu. Bu olay öğlen saatlerine doğru olsaydı daha kötü şeyler olurdu. Hep böyle şeyleri televizyonlarda görüyorduk ancak gerçek hayatta yaşamanın korkusunu anlatamam." ifadesini kullandı.

"Hayati riski yok"

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay da yaralı Ş.V'nin karnının sol alt tarafında kurşun yarası olduğunu, hayati riski bulunmadığını söyledi.

Hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Akay, "Birkaç gün toparlandıktan sonra kendisini evine gönderebiliriz. Sonraki bakımları evde yapılacak. Bundan sonra hastamızı takip edeceğiz. Genel sağlık durumu çok iyi. Artık kötü bir şey beklemiyoruz." dedi.

Diğer yaralı Ankara'ya sevk edildi

Akay, olayda yaralanan diğer vatandaşın hayati tehlikesi bulunduğunu anımsatarak, "Kafasının sol tarafı hasar görmüştü. Sol gözünü kaybetti. Beyne kadar giden bir hasarı vardı. Beynin ön tarafında doku kaybı gerçekleşti. Dün beyin ve plastik cerrahi ile kulak burun boğaz ve göz uzmanlarımızca yaklaşık 6 saat süren bir ameliyata alındı. Yaraların çoğu kapatıldı. Beyin ve plastik cerrahi ile kulak burun boğaz işleri bitti. Ameliyat sonrası yoğun bakıma aldık ancak hayati tehlikesi vardı. Tek eksiği gözünü kaybettiği için göz operasyonu olması gerekiyordu. Bunun için gece saat 02.00'da Ankara'ya sevk ettik. İnşallah o da sağlığına kavuşur ve tekrar ailesine kavuşur." diye konuştu.

Polis Ekibine Saldıran Teröristlerin Etkisiz Hale Getirilmesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Ekibine Saldıran Teröristlerin Etkisiz Hale Getirilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement