Polis Hem Gül Lokumu İkram Etti, Hem de Uyardı - Son Dakika
Güncel

Polis Hem Gül Lokumu İkram Etti, Hem de Uyardı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sürücülere hem gül lokumu ikram etti, hem de trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

10.04.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sürücülere hem gül lokumu ikram etti, hem de trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

Mimar Sinan Caddesi'nde oluşturulan uygulama noktasında sürücüler durdurularak önce trafik kurallarına uymaları noktasında uyarıldı. Ardından sürücülere gül lokumu ve gül kolonyası ikram edildi. Uygulama karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler ve yolcular ekiplere teşekkür ederken, Türk Polisi'nin 170'inci yaşını kutladı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hakan Akça, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıl dönümü kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Amacımız sürücülerimizin trafik kurallarına uyma konusunda daha duyarlı hale gelmesi. Bu şekilde hatasız bir trafik alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Uygulamadan geçen sürücülere Isparta'nın gül lokumunu ikram ediyoruz. Bugün 'Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım' anlayışıyla hareket ediyoruz. Vatandaş durdurulduğunda 'Neden uygulamaya giriyorum' şeklinde bir tepki gösterebiliyor. Gül lokumu ikramı sürücüleri tebessüm ettiriyor" ifadelerini kullandı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Hem Gül Lokumu İkram Etti, Hem de Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement