Polis İki Önemli Proje - Son Dakika
Yerel

Polis İki Önemli Proje

Polis İki Önemli Proje

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Düzce Üniversitesi öğrencilerine yönelik iki önemli projeye imza attı.

10.05.2016 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Düzce Üniversitesi öğrencilerine yönelik iki önemli projeye imza attı. Öğrenciler Ecdada Vefa Projesi ile Çanakkale gezdirilirken, Şehrimi ve Geleceğimi Tanıyorum Projesi ile Düzce'yi tanıdılar.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen güvenlik hizmetlerinin verimliliğini ve etkinliğinin yükseltilmesine yönelik birçok proje geliştiriliyor. Bu kapsamda Nisan ve Mayıs ayları içerisinde Düzce Üniversitesi ve Meslek Yüksek Okullarında eğitim ve öğrenime devam etmekte olan öğrencilere yönelik iki farklı gezi düzenlendi.

Ecdada Vefa isimli proje kapsamında öğrenciler Çanakkale ilinde bulunan tarihi mekanlar gezdirildi. 38 öğrenciye gezinin ruhuna uygun proje kapsamında hazırlanan materyaller hediye edilerek Çanakkale'nin tarihi ve manevi kokusu öğrencilere hissettirildi.

Şehrimi ve Geleceğimi Tanıyorum projesi kapsamında Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Kültür Turizm Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün katkıları ile kentte bulunan Konuralp Kültür Müzesi, Gölyaka Kültür Parkı, Efteni Gölü, Güzeldere, Samandere Şelalesi ve Topuk Yaylası gezildi. 39 öğrenciye Düzce ilinin doğal, tarihi ve kültürel havası hissettirilerek öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğrenciler gezilerden çok memnun olduğu gözlendi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis İki Önemli Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement