Polis Köpeği 'Alfa' Gül Ağacının Dibindeki Uyuşturucuyu Buldu - Son Dakika
Güncel

Polis Köpeği 'Alfa' Gül Ağacının Dibindeki Uyuşturucuyu Buldu

Polis Köpeği \'Alfa\' Gül Ağacının Dibindeki Uyuşturucuyu Buldu

Bursa'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyon kapsamında birçok adrese eşzamanlı baskın yapıldı.

20.05.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyon kapsamında birçok adrese eşzamanlı baskın yapıldı. 8'i kadın 33 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, narkotik operasyonları için eğitilen 'Alfa', gül ağacının dibine saklanan uyuşturucu bulun çıkardı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün sabah erken saatlerde Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerindeki 33 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. 'Torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyona çevik kuvvet ve özel harekat timleri de destek verdi. Ekipler, özel eğitimli polis köpeği 'Alfa' ile birlikte evlerde arama yaptı. 'Alfa', bahçede gül ağacının dibine gömülmüş uyuşturucuları toprağı kazarak çıkarttı. Operasyon kapsamında 8'i kadın 33 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 600 gram esrar, bir miktar metamfetamin ve 380 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yakalananlar arasındaki kadın şüphelilerden bazıları kucaklarındaki çocukları ile adliyeye gitti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Köpeği 'Alfa' Gül Ağacının Dibindeki Uyuşturucuyu Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement