Polis Kurşunuyla Yaşamını Yitiren Mert Mehmet Tilev Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Polis Kurşunuyla Yaşamını Yitiren Mert Mehmet Tilev Son Yolculuğuna Uğurlandı

Polis Kurşunuyla Yaşamını Yitiren Mert Mehmet Tilev Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kocamustafapaşa’da geçtiğimiz yıl polise satırla saldırdığı için vurularak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Mert Mehmet Tilev son yolculuğuna uğurlandı.

30.11.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocamustafapaşa'da geçtiğimiz yıl polise satırla saldırdığı için vurularak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Mert Mehmet Tilev son yolculuğuna uğurlandı.

Polis kurşunuyla ağır yaralandıktan sonra bir yıldır hastanede tedavi altında tutulan Mert Mehmet Tilev hayatını kaybetti. Tilev için bugün Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Tilev'in başta ailesi ve yakınları olmak üzere çok sayıda sevenleri katıldı. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son kez helallik alınan Tilev dualar eşliğinde hep birlikte omuzlanarak cenaze aracına kondu. Merhum Tilev'in cenazesi cami avlusundan alındıktan sonra toprağa verilmek üzere Silivrikapı Mezarlığı'nda götürüldü.

Öte yandan, merhum Mert Mehmet Tilev'in cenazesine katılan yakınlarının son derece üzgün oldukları ve gözyaşı döktükleri gözlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Kurşunuyla Yaşamını Yitiren Mert Mehmet Tilev Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement